Miért kell lenézni azt aki szereti a celeb műsorokat?
Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy hülyének nézik az embereket meg hogy nézhetetlen.
Miért kell azt mondani hogy nézhetetlen ha csak az az Ő véleménye és lehet mást megbánt vele??
2010. nov. 7. 14:52
1/10 anonim válasza:
A celebműsorok sokx tényleg gázak és értelmetlenek..
Én azt nem értem, mikor a tehetségkutató műsorok nézése számít cikinek:S
2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2010. nov. 7. 15:01
3/10 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a "Ezek megőrültek"Jó műsor
2010. nov. 7. 15:01
4/10 anonim válasza:
én sme értem. az tény hogy szerintem az ezek megőrültke egy undorító műsor, viszont egyáltlaán nem ítélem el azokat akik nézik. akinek tetszik az nézze, nemtudom miért kell lefujjogni... én Xfaktoros vagyok és a megasztárt egyáltlaán nem bírom, de mégse szidom őket meg izélok h 'hogy lehet azt nézni' meg ilyenek. :D
5/10 anonim válasza:
Én is nézem az ezek megőrülteket, múltkor is szét röhögtem az agyam amikor a tojásos kvízes játék volt.:) Nem tudom miért baj másnak, hogy én mivel fárasztom le az agyam.(a pasim szerint az is égő, hogy gyakorizok:D)
6/10 anonim válasza:
Én pl néztem régen a Győzikét meg havonta 3x,4x a Mókia showt..
Az is cikinek számított.
Sose szégyelltem:D
Engem szórakoztatott.
Szóval én nem ítélek el senkit.
8/10 A kérdező kommentje:
"(a pasim szerint az is égő, hogy gyakorizok:D)"
nekem meg a testvéreim mondják ezt :D
2010. nov. 7. 15:32
9/10 anonim válasza:
Én néztem a Győzikét is, a valóságshow szériákat is, és most az "őrülteket" is. Nekem tetszenek ezek, engem jól meg tudnak ezzel nevettetni. :)
10/10 anonim válasza:
Mert az intelligens embereknek (többnyire) a hobbija is az. A celeb műsor nálam mínusz pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!