A TV haldoklik?
Figyelt kérdés
A fiatalok (30 alatt) senki nem néz tv-t és a 30-40 korosztályba is csak elvétve páran néznek tv-t! De 40-50 közt is elég kevesen néznek mert még náluk is a facebook és az internet felváltotta... a TV nek van jövője? Vagy teljesen haldoklik? Ti mit gondoltok?ma 11:38
1/3 anonim válasza:
Én közel járok a hetvenhez. Szerintem a szekvenciális tévéadásoknak nincs sok hátra. Magam is csak néhány műsort nézek, azokat is általában nem a tényleges adásidőben, hanem később.
Fura a gusztusom, mert a YouTube-on rengeteg marhaságot nézek, filmeket a Netflixen.
És bár magam nem használom így a telefonomat, de le sem kell ülni egy dög nagy masina elé, hanem pl. utazás közben is lehet tartalmat fogyasztani (hogy én ezt mennyire utálom).
Ami baj, hogy az ezen felnövők jó része nem tud helyesen írni, gondolatait megfogalmazni. De ez már más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!