Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért kell egy gyászoló...

Miért kell egy gyászoló családhoz elmenni riportot készíteni? Miért nem hagyják őket békén?

Figyelt kérdés

Ez nekem olyan furcsa. Többször előfordul, hogy egy tragédia után a riporterek faggatják a családot, és hosszú percekig nyilatkozik a család.

Ilyenkor szerintem békén kéne hagyni őket.

Meg amikor a szomszédokat is kérdezgetik a családról.

Egyáltalán miért mennek oda a családi házhoz? Miért kíváncsiskodnak?

Csak nekem furcsa ez?

Most is a Heti naplóban Till Tamás szüleivel készített riportot Török Réka.

Most temették el a gyermeküket, erre beállít hozzájuk a stáb forgatni.

tegnap 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik gyászoló család nem akar szerepelni, az nem szerepel. Minden ilyesmibe ugyanis írásban bele kell egyezniük elöre!
tegnap 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A média kihasználja az akkori állapotukat. Ha nem lennének abban az állapotban lehet bele sem mennének. A média emiatt már sokszor volt támadva, de még mindig nem akarják ezt abba hagyni.
tegnap 20:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
tegnap 20:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Tudnak durvábbat is. Egy buszbalesetben ketten meghaltak, többen megsérültek. Közülük kettő a szüleim voltak (ha öt perccel korábban nem ülnek át, ök haltak volna meg).

A tévések őket is faggatták. Csupa vér a ruhájhuk (és nem a sajátjuktól!), sokkos állapotban ülnek a földön...

Rendőröknek kellett közbeavatkozni, mert a mentést is akadályozták.

tegnap 22:26
 5/5 A kérdező kommentje:

#4 Köszönöm a válaszod!

Ez nagyon durván hangzik!

Remélem jól vannak a szüleid!

ma 04:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!