Hogyan lehet élőben nézni a TV2-t külföldről?
Figyelt kérdés
Ma lesz a Dancing with the Stars fináléja, én viszont külföldön vagyok, ahol a tv-n nincsen TV2 csatorna, próbálkoztam már mindenféle honlappal de sehol sem találom. Hallottam arról, hogy VPN-nel elvileg lehet, de én ahhoz sem értek, nem tudom hogyan működik. Nagyon fontos lenne, csak ma estére, nagyon kérek mindenkit aki egy kicsit is ért ehhez, hogy segítsen! Nekem mindegy milyen honlap, mit kell hozzá letölteni, vagy milyen a minősége csak ingyenes legyen. Előre is nagyon szépen köszönöm!tegnap 11:33
1/1 anonim válasza:
Sweet tv rövid regisztráció után egy hétig ingyenes.
Kártya adatokat nem adj meg ha mégis előfizetnél,én pl utalni szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!