Házasság első látásra 2. évad.- A szakértők miért
nem pártatlanok? Ahogy Orsi (beképzelt, buta) hercegnőt
kezelik, mindig neki adnak igazat, az nagyon bosszantó. Van
aki egyetért velem?
Pont Orsi volt az, aki esküvő elött azt hajtogatta 5 percen át, hogy jajj csak legyen jóképű, jajjj az legfontosabb, hogy vonzó legyen, jajjj légyszi legyél jóképű 😂 ennyit ér a külső.
Az egész egy színjáték. Az első pár részt láttam, meg most néha belenézek 5-10 percekre.
Szerinted nem fura, hogy Gergő nője, pont úgy viselkedik, mint az 1.évadban a Bogi?
Szerinted honnan van meg Gergőnek a vörös hajú hölgy száma?
Durva, hogy mindegyik párosnak van valami baja, de kell a nézettség.
dec. 10. 12:20
2/13 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy ha ők ekkora baromi nagy szakértők, és több hónapot öltek a válogatásba, akkor miért egy ilyen sérült nőt választottak ki egy normális, jóképű, életvidám fickó mellé. Miért Zolinak kéne ezt a sok defektet kezelnie, meg eltűrnie?
A kapcsolatba szóba se jön, hogy mi jó a srácnak, csak hogy a csajnak!
dec. 15. 16:53
Szerintem ez meg van írva.
Különben dög unalmas lenne az egész.
És itt sem írnánk erről.
Mr Szabin látszik talán a legjobban. Mesterségesen feszkót generál a nője, és a fekete hajú csaj között.
dec. 19. 00:00
teljesen egyetértek veled. a mai részben orsi már nemcsak elmeroggyantnak és fa...fejnek nevezte de már azt is megtudhattuk hogy "szájbarúglak" is elhangzott. és a szakértők addig nem jutnak el, hogy a kapcsolatot nem lehet ilyen tiszteletlen alapokra építeni. lehetni lehet, de az ide vezet... viktor orsis terápiájában nem vette észre amit zoli említett, az ő szavaival élve adták alá a lovat, hogy vele nincs gond, ő csak áldozat. a párterápián pedig szívszorító volt hallani ahogy zoli szomorúan azt mondja "nem jól viselkedem". és egyik pszichológus se igyekezett egyensúlyt teremteni. zoli az elején rosszul indított, de ez közel sem volt egálban a kapott reakciókkal. az is érdekes hogy zoli már korábban bántalmazó kapcsolatnak nevezte a házasságát de a pszichológusok még mindig nem kapcsoltak, hogy ha ilyen mondatok elhangzanak, az már gyanús. én már akkor mondtam hogy ez a csaj be fog húzni zolinak, csak a "szakértők" nem veszik a jeleket. orsinak ez a kísérlet korai, egy mentálisan felkészületlen embernek el kéne érni azt a szintet hogy magával valahogy rendbe jöjjön. erre a szakértők, abban látták a megoldást, hogy majd egy társ segít rajta. pedig alap, hogy nem a másik oldja meg a problémánk, ha nincs feldolgozva. drukkolok hogy váljanak mert zoli nem egy orvos, nem neki kell rendbe tenni a lányt, partnert keresett, nem klienset.
dec. 31. 03:54
Ez a szájba rúglak- kifejezés nagyon primitív volt. Szerintem kamu, hogy Zoli ezek után még összejönne Orsival, ill. hogy tegnap mutatták, hogy sírt is.
Nem hiszem el.
Szerintetek ez nincs eljátszva?
dec. 31. 09:02
Én simán kinézem az orsi-ból ezt a stílust de ami a könnycseppeket illeti az lehet tényleg egy szerkesztői hatásvadász javaslat. Zoli részéről is el tudom hinni ezt az érzelmi kötődést az ember sokszor kötődik azokhoz akik belerúgnak. És pont ettől félek hogy nehogy az legyen mint amikor a bántalmazottak megértik a bántalmazót együtt éreznek vele és még úgymond fel is mentik, nehogy zoli is ilyen stockholm szindrómában keveredjen.
dec. 31. 14:38
Ja, elég beteg egy helyzet.
A legelején arra tippeltem, hogy Reni, és Brumi páros fog egyből összekülönbözni. Aztán totál máshogy alakult.
Szerintem Szabi is tök gáz, hogy már rácuppant Renire, és simán összejött volna vele, ha a csaj is benne lett volna.
Judit meg ezt nem is tudja. :/
dec. 31. 15:48
szabi nekem is kicsit csalódás, fura hogy neki az okoz örömet, hogy cicaharcot provokál. lehet hogy a lányok, az adásokat nézve ráébrednek hogy az igazi feszkó alapja szabi élvezkedése.
dec. 31. 21:53
na örülök hogy így alakult. válás. hatalmas különbség van az érzelmi hátterük és érzelmi intelligenciájuk közt. annyira más családi miliőből jönnek, hiányzik valami fontos kapcsolódási, egyezési pont, szó szerint más nyelvet beszélnek. zolinak félig be kellett volna áldoznia magát hogy pesztrálja. megtette volna, mert vajszívű, csak ahogy mondta, nem lenne többé önmaga. zoli-rami pároson elgondolkodtam. igazi jó humorú vidám nyílt, könnyed, optimista, páros lettek volna. rami családjában is dominál az összetartozás, a tiszteletteljes beszédstílus és egymás támogatása. pont mint zolinál. jó alap lett volna. ezek mellett is fejleszthették volna egymást, magukat számos más dologban, nem kell ahhoz egy tökéletes ellentétet keresni hogy fejlődjön a kapcsolat. csak valami kiindulási pont is kell.
jan. 8. 03:16
Szerintem azért Zolinál sem árt, ha változik egy kicsit. Ez az állandó vigyorgás, ami sokszor műanyag, elég óvodás. Persze Orsi tényleg tiszta depressziós. Ha jól emlékszem volt abortusza, mert az előző faszija nem akarta a gyereket... (? Mintha az anyja mondta volna a műsor legelején..
Ha ez igaz, nem csoda, hogy megkattant. Azért az elég nagy trauma egy nőnek.
jan. 8. 08:45
Kapcsolódó kérdések: