Magyarországon tényleg ennyire minősíthetetlen a zenei ízlés, hogy egy egyfajta stílusban, hamisan énekelő, fogatlan gyerek nyerje az X faktort?
Figyelt kérdés
Egyáltalán ki szavazott erre a Fehér Krisztiánra? Vagy az egész szavazás kamu? Az RTL dönti el, ki a győztes?dec. 8. 00:26
1/9 anonim válasza:
Az xfaktor régen nem arról szól,hogy a tehetséget keressék
2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos látom, bár reménykedtem. Eddig nem néztem ezt a műsort.
dec. 8. 01:20
3/9 anonim válasza:
Mert már nagyon régóta nem a tehetség számít,hanem a személyiség vagy valami szomorú háttérsztori. Én már ott befejeztem ezeket a tehetségkutatókat,ahol megnyerették a mesemondó gyerekkel mert mindehol nyomatták ezerrel hogy mennyire szegények.Közben meg százszor nagyobb tehetségek estek ki mint pl 4 for dance,black time vagy a mára világhírűvé vált Hajnóczi Soma vagy Attraction.Általában vagy valami bugyicsurrantós fiúcska vagy valami drámakirály nyeri ezeket.
4/9 anonim válasza:
Ne általánosíts! Én se értem mi ebben a jó, hogy ezzel nyerették meg. Valahgy az egész idei évad teljesen más volt, mint a korábbiak. És nem jobb, vagy színvonalasabb sajnos. Remélem, hoyg az idei év csak egy kisiklás volt. Ez a mentorgárda is szerintem rosszabb lett, mint az eddigiek, a szabályok is lealacsonyodtak, nagyon érződi, hogy minden a költségvetés megnyírbálására megy.
5/9 anonim válasza:
Nem az RTL "nyerette", hanem a nézők. Szimpátiaszavazás az egész, ennyi. Mi vagyunk a hülyék és pont. Nézzetek Megasztárt.
6/9 anonim válasza:
Szépen ki volt rohadva a kölyök foga, és hangja sem volt, ezért nyerte...
A zsürivel kb. azonos a munkássága szinvonalra...
7/9 anonim válasza:
Akkor jól láttam, hogy bal oldalt hátul nincs foga! Furcsa volt, de nem tudtam egyértelműen eldönteni. Furcsa, hogy ilyen fiatalon elrohadtak már a fogai. Bár ez lehet genetika is...
8/9 anonim válasza:
Ez minősíti mind a műsort, mind a zsürit, és valahol az ország értelmi szinvonalát is(bár itt-ott olvasható, hogy az sms szavazás csak hamuka, mert el van döntve), hogy ez a kretén kölyök nyerte, miközben gigantikusan profi hangok hullottak ki...
9/9 anonim válasza:
YouTubeon 12 milliós megtekintése van. A dicsérő commenteken kiég az agyam. De abból is látszik, hogy a szavazás nem kamu volt, sajnos. A nép ezt szereti. 😬 Szánalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!