KI ért velem egyet, hogy annak a hájas orángután girgionak kellett volna kiesnie és nem Annácskának? :@
Figyelt kérdés
2010. nov. 6. 10:41
1/11 anonim válasza:
ÉN!! Tegnap kicsit elpityeregtem mert kiesett az Anna!! :'( De azért bírom a giorgiot is,de neki soha nem drukkoltam.. :( Nagyon rossz hogy az Annának véget ért egy fejezet
2/11 A kérdező kommentje:
Nekem fiú létemre bekönnyesedett a szemem pedig nem sírtam már vagy 10 éve x.x IMádom ANNácskát!!!!!!! giorgiot meg gyűlölöm pfujjjj
2010. nov. 6. 11:08
3/11 anonim válasza:
Hát...Ideje volt szerintem,hogy Anna búcsútvegyen...Na de Giorgot én is utálom:D
4/11 A kérdező kommentje:
MIért kellett volna búcsútvennie szted???
2010. nov. 6. 11:33
5/11 anonim válasza:
Könyörgöm!Még csak 11 éves.Ez a sok stressz, és az az egész nem neki való.Én is szerettem őt,kicsit még be is könnyesedett a szemem mikor kiesett, mert nagyon aranyos volt.De ideje volt már.Ő még túl fiatal ehhez.És egyet értek a többiekkel, hogy ha mondjuk csak 6 év múlva jelentkezett volna a megasztárba, lehet hogy ő nyerte volna meg.De ez így nem egy kisgyereknek való.
6/11 anonim válasza:
én is egyetértek,jó,hogy nem tudtam fennt maradni és nem láttam,hogy sír szegény...
7/11 anonim válasza:
Szerintem nem kellet volna ilyen sokáig bennthagyni a kislányt. Tény, hogy tehetséges, de még nagyon fiatal. Már rég ki kellet volna esnie. Biztos hallunk még felőle.
Amúgy nekem Giorgio az egyik kedvencem, reménykedtem, hogy nem ő esik ki, nagyon jó hangja van
8/11 anonim válasza:
Ideje volt, hogy kiessen! Már 2 zenekart hazaküldött miatta a zsűri, reméltem, hogy most már nem mentik meg és szerencsére így is lett! Örültem neki, hogy kiesett, mert a kedvencem, az Adams comedy is miatta ment haza!
9/11 A kérdező kommentje:
Én örültem hogy hazament az ADAM's comedy:) SZtem maqrha rossz volt az eredeti pörgős számokat átdolgozták szöörnyűvéx.x
2010. nov. 6. 17:54
10/11 anonim válasza:
Vedd el feleségül Annácskát és tedd a párnád alá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!