Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kinek jó, hogy az X faktort...

Kinek jó, hogy az X faktort két férfi vezeti?

Figyelt kérdés

Most a két műsorvezető meg a versenyzők is mind-mind egyneműek. Azt tudom, hogy a fiúk mindig nadrágban szoktak lenni, viszont nadrágot lányok is szoktak viselni. Mivel nincsenek kategóriák, ezért könnyen előfordulhat, hogy mind a négy mentor fiúkat fog tovább juttatni az élő show-ba.

Igaz, most meg tudom oldani, hogy az X faktor helyett a Csináljuk a fesztivált!-ot nézem. Viszont 2025-ben is lesz X faktor, azt viszont nem lehet tudni, hogy 2025-ben lesz-e Csináljuk a fesztivált! meg lesz-e Dancing with the Stars. Emlékszem még, hogy amikor a Ramóna vezette az X faktort, akkor úgy oldottam meg, hogy amikor már csak fiúk voltak versenyben, akkor csak hallgattam, hogy a fiúk mit énekelnek, s csak akkor néztem a képernyőre, amikor a műsorvezetőt mutatták.

dec. 1. 13:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek nagy része nem csinál ebből problémát, és el tudja viselni a fiúk látványát is. Semmi nem fog történni veled, ha odanézel.
dec. 1. 13:20
 2/13 A kérdező kommentje:
Én fiú vagyok. Ha fiút akarok látni, akkor elég, ha belenézek a tükörbe.
dec. 1. 13:21
 3/13 anonim ***** válasza:
95%

Akkor nővé operáltatod magad és ki van egyenlítve. Ha tükörbe nézel nőt látsz, ha tévébe, akkor két fiút. Probléma megoldva.

Szívesen.

dec. 1. 13:57
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem két fiúról van szó: Fehér Krisztián és Sárközi Roland mind a ketten fiúk. Az Éberkómában is csak fiúk vannak. Még az lehet, hogy 2025-ben mind a négy mentor fiúkat juttat tovább az élő show-ba.
dec. 1. 14:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert mi köze a nemüknek a műsor vezetéséhez?
dec. 1. 14:30
 6/13 A kérdező kommentje:
Válasz az 5-ösnek: semmi. 2019-ben, amikor még a Ramóna vezette az X faktort, akkor én azt csináltam, hogy amikor már csak fiúk voltak versenyben, akkor csak hallgattam, hogy mit énekelnek a fiúk. Akkor néztem a képernyőre, amikor a műsorvezetőt mutatták. Azért jó, ha az X faktort nő vezeti, mert a műsorvezetőt akkor is nézhetem, amikor már csak fiúk vannak versenyben.
dec. 1. 14:33
 7/13 anonim ***** válasza:

Jaj.Ha annyira igényed van rá,hogy nézd az x faktort,akkor megnézed.Aztán utána végigszemléled ezt a videóklipet.És kimosod vele az agyadból a férfiak látványát...

[link]

dec. 1. 16:16
 8/13 A kérdező kommentje:
Válasz a 7-esnek: én még csak-csak meg tudnám oldani. Viszont akiknek nincs internetük, mert parabolaantennával szoktak TV-t nézni, azok nem tudják nézni a YouTube-ot.
dec. 1. 16:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Na jó..Az utcán is félrefordulsz vagy becsukod a szemed amikor fószerek jönnek veled szembe?
dec. 1. 19:42
 10/13 A kérdező kommentje:
Válasz a 9-esnek: nem. Az X faktorban már harmadszorra fordult elő, hogy mind az összes verszenyző fiú.
dec. 1. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!