Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Megéri még bármelyik streaming...

Megéri még bármelyik streaming szolgáltatásra előfizetni? ti melyikre vagytok előfizetve? hogy lássátok a streaming jövőjét?

Figyelt kérdés
én kipróbáltam a Netflix et, a Max ot, a Disney+ t, a SkyShowtime ot. én meg mondom őszintén nekem mind csalódás volt. már eleve az hogy minek ennyi streaming szolgáltató? jó én hátrányból indulok mert engem a sorozatok nem érdekelnek. de igazi nagy film választék egyiken sincs! a másik ami nagyon zavaró volt hogy abból a kevés filmből is ami fent volt sokon nem volt magyar szinkron. jó jó tudom hogy a mai világban nagy divat hogy feliratosan szeretik a filmeket! de ha már havidíjat fizetek akkor magyarul beszéljenek már a filmekben! (akik eredeti nyelven akarják nézni át tudják állítani a nyelvet) szóval kevés választék, kevés a szinkronos, egyik film ennél a szolgáltatónál van, a másik fim a másik szolgáltatónál, a másik egy harmadiknál! de ami még durvább volt a SkyShowtime nál még reklámok is voltak! ha nem akarok reklámot akkor fizessek a még drágább csomagra! hát én mindet lemondtam a frászba. ez már pénz lehúzás az egész a semmire

#streaming #TV #Netflix #Disney+ #HBO Max #streaming szolgáltatók
nov. 27. 16:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Arra, amelyiken olyan tartalom van, ami téged érdekel. És addig éri meg, amíg végzel azzal a tartalommal, nyilván.
nov. 27. 16:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Számomra nem éri meg. Akciósan többet is kipróbáltam, de egyik sem volt elég jó ahhoz, hogy havi több ezret kiadjak érte.
nov. 27. 16:32
 3/10 Kedves Vezető ***** válasza:
100%

Addog megérte amíg egy bővülő könyvtár volt a kedvenc filmjeimmel, sorozataimmal.

De amióta leszedegetik amikért előfizettem, nem nagyon.

Apple Tv+ van már csak.

nov. 27. 16:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A Netflix eleinte jó volt, amíg sok volt a licenszelt tartalom. Amióta ezek folyamatosan tűnnek el és csak a B kategóriás sajátgyártású tartalmaik vannak, azok is úgy, hogy egy idő után eltűnnek, közben félévente emelik az árát, már nem éri meg.

Érdekes, az Eurosport 10 évig(!!) nem emelt az árán, az euróárfolyam változása miatt lett csak forintban drágább. Csak azóta drágább amióta beolvadt a Maxba, így kell egy Max alapcsomag és arra rá tudod csak megvenni az Eurosportot, ami így burkolt áremelés. Hasonlóan a Skyhoz, ami reklámot tett az alapcsomagba. Azért nagyon szemetek ám, én inkább vennék DVD-t a mai napig, csak már elvétve adnak ki sajnos.

tegnapelőtt 09:39
 5/10 anonim ***** válasza:
54%
Probájátok még az RTL+ két hónapig csak ezer forint a havidíj utána 3000 forint a havidíj és magyarul szinkronizáják a filmeket
tegnapelőtt 09:58
 6/10 anonim ***** válasza:
49%

Nem. Zsonglőrködjönb előfizetésekkel, akinek két anyja van. Sehol sincs fenn minden, ami érdekel/érdekelhet, ha valami olyanra támad kedvem, ami annál a szolgáltatónál van, amire épp nem vagyok előfizetve, akkor fizessek elő arra is azért a pár óra tartalomért, aztán mondjam le, hogy ne szipkázza folyamatosan az előfizetési díjat.

Ráadásul már ezeken is egyre inkább kezdik nyomni a reklámokat. Ezerszer inkább fizetek egy ncore-ért, mint bármelyik streanig szolgáltatásért.

tegnapelőtt 12:12
 7/10 anonim ***** válasza:
51%

"Miért fizetnék elő bármire?

Torrenten fent van minden, pár perc letölteni egy évadot.

Semmi értelmét nem látom a streamingnek."

Mondjuk ez kb olyan szintű érvelés, amikor a Lakatos Gazsi nem látja értelmét a boltokban a kasszának, hiszen a polcokon ott van minden, hátizsákban egy perc alatt összeszedi és kihozza, ami neki kell...

tegnapelőtt 15:03
 8/10 anonim ***** válasza:
49%

2016 elött melyik streamingre fizettél elő?

Gondolom egyikre sem, mert nem igen voltak.

tegnapelőtt 17:50
 9/10 anonim ***** válasza:
#8 nem, de bementem a Media Marktba és hatalmas választék volt, amit megvettem a mai napig működik. A 2006-os, 18 éves lemez is úgy megy mint újkorában. Manapság sehol sem szerezhető be legálisan, csak torrenten, nincs fent egyik streamingen se.
tegnapelőtt 17:56
 10/10 A kérdező kommentje:

szerintem se jó így ebben a formában a streaming szolgáltatások! így nem éri meg egyik sem. egy az hogy minek ilyen sok? van vagy 6 7 szolgáltató. erre a kicsi magyar piacra minek ennyi? választék meg tartalom alig van egyiken se! a szinkronról meg ne is beszéljünk! nem is értem hogy van annyi előfizetőjük vagy hogy éri ez meg így nekik. inkább lenne csak egy vagy kettő szolgáltató és azon tényleg lenne sok film tényleg nagy választékkal meg minden mással és persze szinkronosan! akkor azt mondanám hogy oké ez már megéri. mert tényleg lenne rajta egy csomó film meg sorozat meg mit tudom én.

de így ahogy most van... hát hagyjuk

tegnap 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!