Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Valahogy lehet felvenni...

Valahogy lehet felvenni műsort, ha egy màsik adót nézek? Ha igen, hogyan? Telekomosok vagyunk.

Figyelt kérdés

Konkrétan ha jövő hét este az RTL-t nézem, rögzíthetem-e a TV2 Legyen ön is milliomos műsorát? És még aznap késő este még is nézném, utàna mãr nem akarom megtartani...

Ja és még annyi, hogy a tv készüléken szeretném nézni, nem kézikütyün, még nem laptopon.

Megvalósítható ez, s ha igen, hogyan?

nov. 14. 20:04
 1/5 lali51 ***** válasza:
Ha Telekom tv előfizetésed van, távirányítón baloldalt fentröl a második gombot nyomd meg-nyomj a nagyítóra - írd be legyen ön is milliomos.kiadja a keresett műsort.Dzerintem más szolgáltatónál is van visszanézési lehetőség.
nov. 14. 22:46
 2/5 A kérdező kommentje:

Csak ennyi, hogy visszanézés?!

Nem kell előtte beàllítani valamit?

Csak azért mert volt már, hogy teljesen véletlenül nyomtam meg fogalmam sincs milyen gombokat a távbögyörészőn, és rémlik olyan szöveg, hogy felvétel indítása meg leãllítãsa vagy hasonló, úgy gyanítottam ezekkel kell operálni...

Most nem vagyok a tv közelében, de holnap megnézem, amit tanãcsoltál 1#-es, köszi!

nov. 15. 00:50
 3/5 lali51 ***** válasza:
Nem kell állítani semmit.A felvétel opció tudtommal a legnagyobb csomagban van, kisebb csomagnál elő kell fizetni rá.Akkor a felvett műsort 30 napig meglehet nézni.
nov. 15. 08:59
 4/5 A kérdező kommentje:

Jaj hát megnéztem, de a mi távirányítónk lehet más.

Telekomosok vagyunk, igen.

Távirányítón fent két piros bekapcsoló vagy miféle gomb.

Alatta a számok....(0 mellett txt és balramutató nyíl)

Alatta hangerő, némító, guide, csatornák közt lépegető...

Alatta

Videó, menü, valami mappa rajz.

Alatta az a 9 gomb azbokéval, ahol nyilak vannak.

Alatta piros, zöld, sárga, kék gomb.

Végül a két alsó sorban még további nyilacskás meg fura rajzos gombok, ezeket se használtam még

..

Jajjj

nov. 16. 10:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Bátor voltam, és rányomtam olyanra a távirányítón, amire eddig nem...

Nem ott ahol az 1#-es írja. Lentebb valami felsorolás rajzú gombra. Csatornakeresés, és ott voltak a mai műsorok. Na kiválasztottam egy korábbi műsort, hogy megy-e, és ment!!!!!!

Szóval köszike!

Ja, és mielőtt a kiválasztott műsor elindult, volt egy csomó reklám...

nov. 17. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!