Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A kilencvenes években készült...

A kilencvenes években készült "ki mit tud" tehetségkutatók mennyire voltak színvonalasak ?

Figyelt kérdés
nov. 13. 07:48
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem rá mivel 1 éves voltam,amikor lement az utolsó ki mit tud én már csak a csillag születiket néztem.
nov. 13. 07:49
 2/6 anonim ***** válasza:
56%

Én 57-ben születtem, de jobban emlékszem a hatvanas évekre, mint az utolsó háromra. Mai szemmel a teljes széria és Táncdalfesztivál is vontatottnak tűnhet (utóbbinál pl. a dal előtt és elmondták a szerzőket, énekest és utána is. Néha hosszabb volt, mint maga a nóta).

A zsűrizést viszont olyanok végezték a teljes szériában, akik értettek is hozzá. Neves, elismert szakemberek. Következésképpen nem a legfiatalabbak. Pl. nekem fura volt, amikor Radics Gigi ült az ítészek között.

A 80-as évek végén, és a 90-es években is sok tehetséges versenyző volt, nem egy befutott előadóművész.

Az elhangzok vélemények nem tartalmaztak csúnya szavakat, Szinetárnak nem eset le a feje a nyakáról (Miánért pl. erősen aggódom). Kifejtették miért mondanak jót és mire rosszat.

Kedvenc példám (igaz régebbiből):

Egy szavaló Petőfitől mondta a Szeptember végént. Színészektől is hallani ezt nagyon drámaian. A versenyző is így adta elő.

Major előbb megdicsérte a szép magyar beszédért, utána pedig a következőt mondta (lényegi idézet).

Petőfi ezt Koltón, a nászútján írta. A vers nem a sötét jövő megjósolása, nem a mulandóságunkon merengés, hanem szerelmes évődés, vallomás az ifjú hitvesnek.

Azért ez ügye egészen más, mint a tiszta libabőr lettem baszki, vagy mennyé csaje magadnak.

nov. 13. 11:00
 3/6 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Lehet, hogy tévedtem?
nov. 13. 22:49
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Ezek sosem voltak színvonalasak, még a régi Ki mit tud? sem igazán
nov. 14. 09:46
 5/6 anonim ***** válasza:
És miben nyilvánult meg a színvonaltalansága?
nov. 14. 09:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Néhány név azok közül, akik a „színvonaltalanságot” képviselték:

Bakacsi Béla, Hacki Tamás, Koncz Zsuzsa, Benkó Sándor, Kern András, Gloviczki Péter, Metro együttes, Sztevanovity Zorán, Keveházi Gyöngyi, Szegedi Molnár Géza, Kék Csillag, Expressz együttes,

Szilágyi Erzsébet Gimnázium kamaratriója (Csengery Adrienne, Várbíró Judit, Zsadon Andrea), Kovács Kati, Ungár Anikó, Zádori Mária, Bóbita bábegyüttes, Harangozó Teri, Kováts Kolos, Tolcsvai–trió, Schiff András, Kincses Veronika, Hungária együttes, Gálvölgyi János, Neoton, Rangers, Generál, Szűcs Judith, Berki Béla, Boros Lajos, Forgács Gábor, Eszményi Viktória, Mikrolied, Color együttes, Pleszkán Frigyes, Gúnya együttes (Lehr Ferenc–Rácz Mihály), Vujicsis együttes, Kis Rákfogó, Szögi Csaba, Kubik Anna, Falusi Mariann, Studium Dixieland Band (Rókusfalvi Pál), Ghyczy Tamás, Forrás Csaba, Szélkiáltó, Farkas Kati, Pokolgép együttes, Jónás Tamás, Los Andinos, Swetter, Fekete Ernő, Kálid Artúr, Enemy Squad breaktánc–együttes (Szűcs Zoltán), Varga János, Rába Roland, Nádasi Veronika, Lukács Peta, Kováts Gergely Csanád, Herczenik Anna, Rácz Ödön, Lakatos Mónika, Savaria Singers (Németh Juci)

nov. 14. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!