A One TV-t (Vodafone TV utódja) számítógépen milyen linken lehet elérni?
Figyelt kérdés
okt. 31. 10:08
2/9 SZZ5 válasza:
Szuper! Köszönom a linket! Nálunk is most frissített a box. Már az app is, meg a PC-n is működik
3/9 anonim válasza:
Sziasztok! Pc-n beléptem a one-tv oldalára. De hogyan tudok kilépni??? Köszi a választ!
4/9 anonim válasza:
Beállítások menü ott találod a kijelentkezést opciót.
5/9 bakkermanuska válasza:
Engem nem enged belépni webes felületen.
6/9 Divino válasza:
Köszi a segítséget!
Ez a link működik !
Viszont maga az egész új rendszer elég ka…a lett az előzőhöz képest!
A hangot nálatok is a teljes rendszer hanerővel lehet szabályozni ?
7/9 anonim válasza:
Engem valamikor enged belépni, valamikor nem. Azt adja ki, hogy a domain neve hibás vagy a domain maga nem létezik, pedig néhány napja használtam. A mobilalkalmazás ugyan azzal a fiókkal működik, szóval nem teljesen értem, mi lehet a baj. Bármelyik korábbi válaszoló linkjére kattintok, ugyan az a probléma.
8/9 A kérdező kommentje:
6-os válaszolónak: Igen, én is hiányolom ezt a funkciót, a Vodafone TV-ben volt ilyen. Amikor kértek értékelést akkor írtam is nekik.
dec. 10. 23:07
9/9 anonim válasza:
Nálunk a böngésző váltás oldotta meg a próblemát, Mozzila Firefox-val működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!