Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Automatikus Sweet tv előfizeté...

Automatikus Sweet tv előfizetést hogy tudom lemondani úgy hogy visszakapjam a pénzemet?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek, két hete előfizettem 0 forintot a 14 napos próbaidőszakra,-hozzáteszem kb 6x vissza kellett igazolnom, meg kellett erősítenem, hogy fizetek nekik 0 forintot- és ma meg jött az értesítés, hogy levontak a számlámról 4000 forintot. Na most, ugye én azt nem engedélyeztem sehol, hogy ezután automatikusan levonjon, illetve nem is kellett megerősítenem, ezt csak úgy elvették. Aztán sikerült beállítanom, hogy ne fizessen elő automatikusan, és kitöröltem a kártya számomat, de ugyebár a pénzemet nem kaptam vissza. Kérlek segítsetek, mit csináljak hogy visszakapjam. Nem kell az előfizetés, meg semmi.

okt. 26. 22:34
 1/2 A kérdező kommentje:
sos
okt. 26. 22:34
 2/2 anonim ***** válasza:

nekem is levont 3900at anno. én gépen tudtam visszaigényelni.

profilnál a fiókbellításokban töröltem a kártyaadatokat illetve a díjcsomagleomndásnál ki tudtam választani, hogy térítsék vissza. és ott megindokoltam pl. hogy lassú netem miatt így nézhetetlen. vissza is kaptam a pénzt...nálad nem tudom most hogy van.

okt. 27. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!