Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mostanában melyik a legidegesí...

Mostanában melyik a legidegesítőbb reklám szerintetek?

Figyelt kérdés

okt. 14. 21:51
1 2 3 4 5
 41/45 agocsbenedek ***** válasza:
100%
A gedi-gedis az a DM reklámja.
febr. 8. 18:20
 42/45 anonim válasza:
100%
Igen, közben leesett nekem is, köszi. Mostanában egy rövidített változatot nyomnak, azt végig tudtam nézni. Ebből kiderült számomra is.
febr. 9. 08:25
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

Sztem az a sampon reklám is irritáló mikor mondják a csávónak hogy jaj bocsi nem tudtam hogy korpás vagy.

- DE NEM VAGYOK!!!

febr. 9. 14:28
 44/45 anonim ***** válasza:
100%

Telekom: "Digitális...digitális...digitális...digitális...digitális".

Úgy használják ezt a kifejezést, mint ha 1992-ben lennénk és el kéne ájulnom tőle.

febr. 23. 14:16
 45/45 anonim ***** válasza:
100%
A mandarinosnak az új változata nekem sem tetszik. Nem értem, hogy ahogy beszél a csajszi, mi a fenének kell közben akkorákat nyelni! Nagyon mesterkélt, megrendezett, erőltetett ettől az egész, nem hiteles. Ordít róla, hogy nagyon túltolták. Itt a kevesebb, több lett volna.
tegnap 10:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!