Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért veretik magukat agyon a...

Miért veretik magukat agyon a celebek az RTL Sztárboxban?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy kell a pénz a semmihez se értő celebeknek, de ilyen áron is megéri? Csonttörések, fogkiverések, agyrázkódások. Ezek mind maradandó károsodások. Oké, biztos van olyan celeb akit ez a lóvé húz ki a sz@rból, de pl. az egyébként is pénzes Noszály Sándornak, aki korábban legalább teniszező volt, neki miért érte meg az, hogy kiverték a fogait? Még egy hivatásos boxoló is súlyos sérüléseket szenvedhet egy-egy boxmérkőzésen, akkor ezek a totál amatőr celebek mire számítanak? Mennyi pénzt kapnak ezért, vagy mi motiválja őket?

okt. 14. 14:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
10 millát kaptak.
okt. 14. 14:31
 2/11 A kérdező kommentje:
10 milla az mi ma már? Még egy normális autót se tudsz belőle venni. Noszálynak, vagy Németh kristófnak mi szüksége van 10 millára?
okt. 14. 14:34
 3/11 anonim ***** válasza:
10 perc alatt hol máshol keresed meg? Adj tippeket.
okt. 14. 14:35
 4/11 A kérdező kommentje:
3# Hát nem 10 percről van szó, mert elég sokat kell rá készülniük, hónapokon át, sok munkát kell beletenni ehhez a 10 perchez. De nekem például nem érne meg 10 millát se, hogy kiverjék a fogamat. És ahogy írtam egy semmirevaló celebnek nyilván jól jön ez a pénz, de pl. egy jól kereső színésznek mint Németh Kristóf, vagy egy eleve pénzes teniszezőnek mint Noszály Sándor erre mi szüksége van?
okt. 14. 14:39
 5/11 anonim ***** válasza:

Na ne nagyképűsködjél gyerek!

Nyilván a pénz miatt csináljàk

okt. 14. 15:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Ne csak azt az egy db műsort nézd! Ez hoz nekik előtte-utána egy csomó médiaszereplést. Riportok, tóksók, reggeli műsorok meg ki tudja mi. Ebből élnek, nekik mindegy, hogy miért szerepelnek, csak szerepeljenek.
okt. 14. 15:29
 7/11 anonim ***** válasza:
5%
Mert nem hívők, nem hisznek Istenben, és Jézus Krisztus szavát sem követik. A világi embernek az ilyen fajta erőszak, még szórakozás, és örül neki. De aki hívő, és követi Jézus Krisztus szavait, annak az ilyen fajta erőszak csak szenvedés. Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.
okt. 14. 17:12
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Németh Kristóf nem gazdag. A színészek ma annyit sem keresnek, mint egy kőműves.
okt. 14. 18:20
 9/11 A kérdező kommentje:
8# Ja, végülis csak színháztulajdonos és igazgató is.
okt. 14. 18:28
 10/11 anonim ***** válasza:
50%

Csonttörés, fogkiverés mikor volt élő adásban?! :O A legdurvább sérülés amit láttam, az az átmeneti enyhe agyrázkódás, orrvérzés volt.

10 millió nem sok pénz, de 4-szer 1,5 perc munkért, ráadásul úgy hogy a nagyedénél, felénél önszántamból is feladhatom, simán verekednék másokkal. Pedig nem vagyok egy agrasszív típus.

okt. 14. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!