Úgy értettem a tegnapi X Faktor adásából, Radics János, ő énekelt apjának
Isten nyugasztalja
Voltak akik jók voltak. De őszintén szólva annyi ideje megy már az előválogató, hogy a nevükre sem emlékszem.
Általában a legjobbakat szisztematikusan mindig az adások végére hagyják. Ha jön valaki aki jó, meg se kell néznem az órát, tudom hogy lassan este 10-hez közeledünk. :D
#6, eleve nem tehetségkutatás a cél, hanem műsorgyártás. Ez abból is látszik, hogy az előválogatók már lassan két hónapja zajlottak adásban. Az élő műsorokat, amik sokkal érdekesebbek lehetnének, megint összecsapják 3 maximum 4 alkalomból. Megy majd megimt a szanálás, rugdossák majd ki mérlegelés nélkül a versenyzőket, csupán egy valamilyen szimpátiaszavazás révén.
Az előválogatókat meg szándékosan úgy vágják össze, hogy egy-két jót is beleteszek, de a 80%-uk meg a botrányos kategória, ami nem lenne oda való. Mint ahogy a szándékos műbalhék, megrendezett megsértődések, vitatkozások sem. Pont ezeket kellene kivágni és az értéket adásba adni. Ennek pont az ellenkezője megy.
Régebben is mindig sokan kritizálták a műsort. Akkor én szerettem. De ez egyre rosszabb és szó szerint igénytelenebb lesz.
A zsűri is... kár volt a Mátra Alexékat szapulni. Szerintem még ők is jobbak voltak. Az a kiscsávó, akinek a Szikora írt egy dalt és orrba-szájba nyomták a rádiók, atyaúristennek képzeli magát. A folyton káromkodós cigány csajnak van olyan dala, ami tetszett, de ettől még ő sem lesz egy hatalam szaktekintély, amint aminek megjátssza magát. A Gápár meg a Majoros két bohóc. Elbohóckodják az egészet, csinálják a műbalhét...
Lehetne ezt sokkal igényesebben is csinálni. Csak gondolom itt (is) a cél a minél alacsonyabb költségvetésből nézettséget csinálni.
#7 Ennyire azért nem kéne leadni a költségvetés miatt. Sajnos komolytalanná teszik az egészet azzal, hogy sehonnai bitang trógerek, mindenféle zenei, sőt iskolai végzettség nélkül kritizálnak egy náluk sok esetben sokkal képzettebb előadót. Ráadásul aki szar nagyon, azt ízléstelenül fricskázzák.
Én elhiszem, hogy egy Presser, vagy egy Malek Miklós nem adják a nevüket ilyen trágyához, de azért mellőzni kellene a pénzért bárki seggét kinyaló Kics Tyson hátán felkapaszkodott műanyag plüss reppert, az alpári oláhcigányt aki már azt sem tudja, hol tart és ilyen jött-ment káromkodó cigánylányokat....phfej
Alapvetően egyetértek. De nem foglamaznék ilyen kelményen. "Trógereknek" nem nevezném őket és zeneakadémiát sem várnék el tőlük feltétlenül. De nem zsűrinek valók. Üljenek ott olyanok, akik letettek már valamit az asztalra! Pl. az általad említett Presser, Malek jó példa, hogy kiket ültetnék én is oda. Csak ők ahogy írod, ilyen feltételekkel, hogy bohócot kell csinálni magukból, meg folyton káromkodni kötelező, ki kell gúnyolni másokat, mert abból lesz a nézettség, biztosan nem vállalnék. Meg gyanítom a gázsijuk is kicsit magasabb lenne, mint az ott ülő kiscsávóknak meg roma csajoknak.
Mellékesen a legutóbbi adásban a Majorosban az idegesített a legjobban hogy minden produkció után úgy kezdte a felszólalását, hogy "Az van..." Már nem számoltam hányszor kezdte így, de engem nagyon idegesített. Aki ebből keresi a kenyerét, tanuljon már meg nagy nyilvánosság előtt kultúráltan, választékosan, normálisan beszélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!