Tetszik nektek az RTL-en az Árulók, vagyis Gyilkosság a kastélyban című műsor?
Véletlenül néztem bele, és nagyon csodálkozom, hogy egy ilyen ízléstelen, bóvli műsorba elmegy szerepelni egy nagyon jó bemondó és a többi hasonló ember. Azt láttam, amikor a temetőben rendezték az úgynevezett szórakoztatást. Hát már semmit sem tartanak tiszteletben? Kicsúfolják a temetést és a halottakat?
Nyilván többé ebbe a műsorba bele sem fogok nézni.
Számomra pedig Antónia lejáratta magát.
De nem nézem.
Ma már jóformán semmit sem lehet nézni.
Amikor meghallottam, hogy Antónia is szerepel, hasonlókat gondoltam én is, hogy lejáratja magát stb...
A tavalyi szeriába csak keveset néztem bele, de érdekesnek tűnt.
Ezt a mostanit meg sikerült néznem az elejétől, és igen, tetszik, leköt, elgondolkodtat.
Van ebben a játékban fantázia, ez nem az a magamutogatós, meztelenkefős, celebkedős műsor. Ide kell agy, logika, ember ismeret, stb. Tökre kipróbálnám magam is, de nem lennék benne jó szerintem.:)
Egyedül az nem tetszik, amikor sírnak-rínak, hogy el lesznek temetve, vagy cellába küldik őket.. szóval oké, hogy a látvány miatt kissé színpadiasan élethűvé teszik a körülményeket, de azért tudja már az a játékos,hogy ez csak játék... Herceg Erika pl extra gáz volt a bőgésével🤭🤭🤭
Na mindegy, ezek mellékesek, ezek magukat a játékosokat minősítik, valószínűleg a mindennapokban is ilyenek, csak ezt normális emberként nem is feltételeztük eddig.
Viszont a valódi játék, a nyomozás, a kiszavazás, a sok miért.... Tök érdekes.
Antónia szerintem nem volt gáz, ezzel nem írta le magát, bár mint híradós, szerintem sem kellett volna elvállalnia még ezt sem. De manapság annyira lazul minden, hogy ez van... Számomra ettől még hiteles híradós marad, és a játék meg izgi.
(Volt amúgy valódi temető is benne? Vagy csak a mű, a díszlet? Ez lehet elkerülte a figyelmemet.)
Számomra sajnos nem marad hiteles híradós. Pedig nagyon profi híradós.
Elég baj az, hogy manapság annyira lazul minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!