4K sportcsatornát tudok rendelni magyarországon?
Számomra az sem baj ha ha külföldről kell annyi a lényeg hogy itthonról menjen (fő sport a foci)
Esetleg valamilyen streaming opció van?
HBO MAX csinál sportot de ott csak kerékpár sí tenisz van számomra meg inkább a foci lenne a lényeg.
Huha esetleg privátba tudsz dobni 1-es olyan elérhetősséget vagy nevet ahol találok ilyet?
2/
Igen sőt torrentről (nem hazai) tudtam is letölteni jópár meccset nyilván ott vannak a szolgáltatók logói mint pl bbc vagy sky de ezek TV csatornák és sajnos ilyet úgy tudsz csak rendelni mármint streaming részt hogy ha már van vezetékes szolgáltatásod így simán csak sky streaminget nem tudok rendelni.
6/
Nyilván értem a methodikáját és mint fizetni akaró ügyfél ez a része nem érdekel ha van számomra is megfelelő opció. Az hogy hogyan oldható meg mint végfelhasználó nincs közöm hozzá.
"Egyrészt ez van, ennek kell örülni. Másrészt ez nem szerepelt a kérdésben."
Mi nem szerepelt a kérdésben?
"HBO MAX csinál sportot de ott csak kerékpár sí tenisz van számomra meg inkább a foci lenne a lényeg."
Már oda kiírtam mi kell nekem és igaz hogy nevesíteni nem nevesítettem de 2 kattintással kideríthető hogy a hbo eurosportot ad.
Legközelebb olvass és akkor nem jössz ki hülyén a dolgból.
Ismételten kérdezem hátha valaki valóban tud is segíteni.
Itthon megoldható a 4k oled tvm re hogy 4k focit nézzek? esetleg van valaki aki meg tudta oldani?
"ez nem szerepelt a kérdésben" - bocs, visszavonom (foci). Nem túl gyakran nézem a Eurosportot, nem tudtam, mi (nem) a fő profiljuk.
Talán ez segít: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!