Mért nem adtak le új South Park rész a Comedy Cetralon?
Figyelt kérdés
Minden Kedden leadnak egy új részt a Comedy Centralon a 14. évadból de most ismételték a 14. évad első részét!Mért nem adtak le új részt már alig vártam!2010. nov. 3. 15:33
1/6 anonim válasza:
Mert most adták volna le a 200.-as részt de nem mert nem lesz Magyarországon bemutatója ennek a résznek, sem a 201.-esnek. Szerintem jövő héten is ismétlés aztán valamelyik új rész. Nem tudom miért nem lesz bemutatója a 200.-asnak és a 201.-esnek.
2/6 anonim válasza:
A 200 és a 201-es epizódnál Mohamed bácsi miatt balhé van megint.
3/6 A kérdező kommentje:
Ó hogy szopjanak le!
2010. nov. 3. 17:24
4/6 Nyokee ZsoltTinKA válasza:
Mert letiltották a szinkront. Se magyar, se más nyelvű szinkron nem lesz hozzá.
Vagy ha lesz is, majd csak később, mikor már lecsengett a balhé...
5/6 anonim válasza:
Arra leszek kíváncsi, hogy 11. részben Utólag Okos Kapitányt milyen néven fordítják le! XD
6/6 anonim válasza:
Azért az milyen durva, hogy minden régi szereplő (majdnem) előkerült... Nameg a Cartman apja, bazz.....
De a legdurvább nekem Kenny, és a szuperképessége..... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!