Mi a véleményetek Marics Peti új X-faktor zsűriről?
az a Valkusz Milán lesz, akire gondolsz, Marics Peti a Megasztárban lesz zsűri, úgytudom.
Rokonszenvezek mindkettejükkel, aranyos, jószívű embereknek látom őket. Meg még, tehetségesek. Azt hiszem, Peti már jobban megszokta a reflektorfényt, Miló szokja még, ő talán zárkózottabb személyiség; még nincs annyira feloldódva.
Szerintem jól fogják csinálni a zsűrizést mindketten. Szerintem jó meglátásaik lesznek/ lehetnek/ vannak.
Túlságosan előre nyomakodik, húzza az időt, a humora rossz.
Egyébként az egész zsűri lenézi az énekes-jelölteket, többször megalázó a viselkedésük. Kajlák.
Ha velem tennék ezt, nagyon beolvasnék nekik.
Tóth Andi orrában az a piercing borzalmasan gusztustalan. Mintha valami kosz lenne ott.
Eleinte én azt se tudtam, hogy "ki ez a srác". Aztán az első adásban kiderült számomra, hogy az "úristenes" csávó.
Először nem volt szimpatikus. De a tegnapi adás miatt ez bennem kicsit megváltozott. Ő volt az egyetlen, aki nem trollkodott, meg nem mások nyilvános kigúnyolása, kiröhögése volt a célja, hanem megpróbálta komolyan venni a feladatát.
Persze lehet hogy ez is csak egy előre megírt karakter. Nem tudom... Ezt abból gondolom, hogy az Alex helyére ültették be és ő volt hasonló. Szigorúm de amennyire lehet, próbált komoly maradni. Ez a kiscsávó is hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!