Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Van arra mód, hogy az internet...

Van arra mód, hogy az interneten nézzem a Discovery Channel adását?

Figyelt kérdés
Nem akarok óriási programcsomagokra előfizetni, nem érdekel a sok szar, csak a Discovery-t szeretném nézni. Bármilyen formában, előfizetve, vagy akárhogyan... tudom követni a neten, van netes sugárzás? Azt tudom, hogy meg lehet vásárolni az egyes epizódokat/évadokat, de az annyira nem hoz lázba...
2010. nov. 3. 01:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Anno keresgéltem, hogy hol tudnám nézni, de nem találtam semmit:( Terveznek új csomagokat belevenni a Mindig TV extra csomagba, hátha bekerül a Discovery is...és az nem is lenne olyan drága: 700havonta. Abban az esetben előfizetnék!

Hátha valaki tud valamit...

2010. nov. 3. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!