Láttátok már az Új Renault Mégane reklámot amiben hazaviszi a fickó a csajt? XD Hát én nagyot szakadtam rajta. Na ez egy jól sikerült reklám
Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 18:56
1/4 anonim válasza:
Láttam, tetszik, telitalálat!!! Itt legalább az autó márkáját is megjegyezzük.
Ennyire a régi "menjünk még egy kööört" jött be.
Arra ki emlékszik, hogy a "gerappaaa", megy a Bon Jovi számával milyen márkát reklámoztak? Szerintem senki. A gerappaaa, meg a zene elvitte a reklám lényegét.
Na, ez nem csak jó, de a könnyem is kicsordult a röhögéstől, mikor elsőre láttam.
2/4 A kérdező kommentje:
Az melyik? amikor a fickó takarít és mondogatja hogy gerappa aztán elzúz a reault? azt abba is mondják?
2010. nov. 3. 20:17
3/4 anonim válasza:
Jé, te emlékszel az autó márkájára? Igen, az a kissé szalajtós pasi, aki csak ennyit bír mondani az autó után nézve. A környezetemben senki nem tudta a márkát, csak azt, hogy autó, viszont mindenki kiabálta a másiknak: gerappa.
4/4 A kérdező kommentje:
asszem Clio volt vagy nem tom
2010. nov. 4. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!