Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ha csak 1 filmzézős alkalmazás...

Mad Max2 kérdése:

Ha csak 1 filmzézős alkalmazást kell választani amire előfizetek, melyik éri meg legjobban?

Figyelt kérdés

Engem a filmek érdekelnek főként, nem a sorozatok

Régebbi és az egészen új filmek is.

Melyiket válasszam?

hbo, netflix, disney vagy más?

aug. 23. 08:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Minden jogtulajdonos tartalma másik felületen van, úgyhogy aszerint kell választanod, hogy melyik kínálata vonzóbb. A legjobb tapasztalatot úgy szerzed, hogy 1-1 hónapra egymás után előfizetsz és megnézed melyiket érdemes megtartani.
aug. 23. 09:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Sokan csinálják azt, hogy rendszeres időközönként váltanak. Azért, mert mindig új tartalmak kerülnek fel, me le. Lehet úgy is csinálni, hogy mindig előfizetünk csak egy streamingre, de mindig másikra. Ez akkor rossz, ha egy sorozatot nézünk, ha viszont csak filmeket, jó taktika akár az is, ha havonta váltunk.

Viszont azt is érdemes mérlegelni, hogy sok streaming éves előfizetésre kedvezményt ad, sokszor nem is keveset, mert nekik az az érdekük, ha valaki hosszú távon előfizet.

Sajnos sokszor egy streamingen nincs elég új tartalom. Ha egyet kellene választanom, az a MAX lenne, mivel benne van a Dyscowery+ is, és szeretem az ismeretterjesztő műsorokat. Azonban a karácsony miatt pont egy hónapja motoszkált a fejembe, hogy jó lenne még egy, és előfizettem egy évre a SkyShowtime legolcsóbb reklámos csomagjára, ez így sokkal olcsóbb volt, mint havonta. Ami biztos, hogy a MAX-ot megtartom, mert 33% örökös kedvezményem van, 1850 Ft-ot megér nekem ez a szolgáltatás, és mindig vannak újdonságok rajta. A SkyShowtime-ról még nem döntöttem, hogy állandó előfizető leszek-e, de így kezdésnek egyből az éves csomagot választottam, és van is egy számomra tetsző sorozat, így ezt ki is fogom használni, aztán majd meglátom, mennyi újdonság van rajta. A SkyShowtime mellett a legerősebb érv, hogy az éves reklámos előfizetés kb. a fele, mint a Netflix, Disney+ vagy a MAX lenne teljes árban. Egyébként nincs annyira sok reklám benne, a filmeket meg sem szakítja, csak az elején vannak, sorozatnál 1-2-szer megszakítja egy perccel. Közel sincs annyi reklám, mint a TV-ben, de cserébe elég korrekt kedvezményt adnak, így nekem ez a csomagjuk éri meg a legjobban.

dec. 30. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!