Szerintetek szomorú hogy Sárközi Ákos séfet lecserélték egy új séfre a konyhafönök fözö verseny show músorban?
Megszoktuk őt, de szerintem nem volt igazságos.
A sajátjait erőszakkal juttatta tovább, Jenőt eltaposva.
De lehet ez volt a szerepe, a nézettség miatt, vagy a saját természete ilyen.
Tudod, ilyen gyorsan még soha nem változott a világ.
Mind a társadalom, mind a környezet.
De a legnagyobb változás ezután jön, és az emberek milliárdjai nem akarják, mégis megvalósul.
Mi az?
37.Zsoltár 29."Az igazságosak öröklik a földet és örökké rajta laknak."
Bár nekem néha már kicsit túlzottan "reality-s" volt a műsor, szerintem remek hármast alkottak a séfek Zével.
A Telex-en publikált cikk szerint csak pár héttel ezelőtt szóltak Ákosnak, hogy nem lesz része az új évadnak (a forgatás pedig nemrég kezdődhetett), ami ha igaz, szerintem elkeserítő. Nem minden Konyhafőnökös pillanatával értettem egyet, bár lehet azok egy része előre megírt dolog volt, akkor is sajnálom őt érte.
Én sajnálom, jobban kedvelem mint Jenőt, de úgy igazán ők hárman együtt voltak jók ebben a felállásban.
Frissíteni akartak, de szerintem csak a nézettség fog drasztikusan leesni Ákos távozása miatt. Plusz aljasság volt a csatorna részéről, hogy alig pár héttel ezelőtt még szó sem volt erről, úgy tudta szàmítanak rá, nem is szóltak neki arról, hogy gondolkodnak a változtatáson. Ákost is nagyon váratlanul érte. Pedig biztos hogy ez nem ilyen hirtelen döntés volt.
Én eddig minden felnőtt évadot láttam, de itt fejeztem be a konyhafőnök nézését. Ákos nélkül már nem lesz olyan ott a hangulat, amit én igazán szeretek a műsorban.
„...csak pár héttel ezelőtt szóltak Ákosnak, hogy nem lesz része az új évadnak”
Na és, mi ebben az ami nem korrekt? Ez is csak üzlet, vagyis kell hozzá egy szerződés, amit a megbízó és a megbízott aláírnak ha minden feltételben megállapodtak. "Kirúgásról" csak akkor lehetne beszélni, ha munkaszerződésben állt volna velük.
Én nem bírom az Ákos séfurat, ezért is drukkolok hogy csapják ki a Sztárboxban IS! ✨🥊✨
RTL, Október 13. (vasárnap)
Jenő pezsgőt iszik kaviárral, a magyar meg irigy, ezért utálják!
Mondjuk a bejárt utat nem vállalnák tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!