Viki233 kérdése:
Szíj Melinda. Szerintetek is tényleg gyönyörű a hangja?
Figyelt kérdés
Ezen lehet igazán érezni h mennyire kitudja adni a hangját .
http://www.youtube.com/watch?v=bvL5z3nUwTg
2010. okt. 31. 18:24
1/12 A kérdező kommentje:
mikor hallom énekelni eskü mindig kiráz (kellemesen) a hideg annyira ott van a hangja nagyon gyönyörű sztem drukkolok neki
2010. okt. 31. 18:30
2/12 anonim válasza:
Szerintem is gyönyörű, én neki drukkolok.
Csak amikor elszúrja a hangot az nála nem szimplán hamis hanem borzalmas. De nem baj, még neki is bele kell rázódnia. Ha a többieknek elnézik, akkor nézzék el neki is.
3/12 anonim válasza:
Nem bírom az olyan "énekeseket", aki csak kiállnak és énekelnek. Melindával eddig ez volt a bajom eddig, viszont a pénteki táncolós előadásával és kitűnő éneklésével MINDENT VITT :D
4/12 anonim válasza:
Tényleg gyönyörű a hangja, és engem is kirázott a hideg- jó értelemben, pedig ilyen velem még eddig nem fordult elő sohasem éneklést hallván.
Nekem eddig ez tetszett tőle a legjobban :
5/12 anonim válasza:
Szerintem is gyönyörűen énekel. Remélem ő fog nyerni :)
6/12 anonim válasza:
szép, csak nekem kicsit túl éles...meg mondjuk csiszolhatna kicsit az angol kiejtésén.
7/12 anonim válasza:
oké, jó a hangja, de remélem nem ő nyeri meg, mert ennyi idősen semmire nem fogja már vinni a zenében. jó, most a nagy imádói lőhetnek, de nem érdekel.
8/12 anonim válasza:
Az a baja, hogy szűk intervallumban jó a hangja. Azon kívül viszont már bántóan rossz.
9/12 anonim válasza:
én nagyon szeretem Melindát hallgatni:)imádom a hangját és ahogy énekel:)szerintem ő fog nyerni
10/12 anonim válasza:
Nekem nagyon irritáló hangja van, meg a személyisége sem tetszik, remélem ő esik ki következőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!