Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » X Faktor vagy Megasztár?

X Faktor vagy Megasztár?

Figyelt kérdés

MIért? Mi az ami hiányzik az egyikből? Zsűritagok? Vélemény?

Tudom, hogy volt már ilyen kérdés de az sokkal régebben volt amikor még a Casting ment. Szerintem a Megasztár sokkal jobb erősebb a mezőny és a hangulat is sokkal másabb ami nagyon hiányzik az X-faktorból hogy olyan sz.r a színpad meg sose mutatják a szavazást. Ti hogyvagytok ezzel?

Ja meg sztem elég izetlen volt az Rtl-től hogy egy olyan előadó volt a meglepetés fellépő akit a Megasztár fedezett fel.

:) Minnél több vélemény jöhet...

2010. okt. 30. 21:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

részemről egyiket se vagyok képes nézni. Nem ítélem el, mert sokan szeretik, oké, meg végülis nem rossz dolog ha tényleg felfedeznek benne tehetségeket, de én valahogy nem izgulok miatta. Idegesít benne sokminden, szerintem sokszor nem nézik hosszútávon hogy ki is az aki igazán sztárnak való.

bár alapvetően nekem a sztárvilággal is bajaim vannak...

szval egyiksem :)

2010. okt. 30. 22:06
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
egyik sem, idiótaságokat nem nézünk, ezért nincs tévénk
2010. okt. 30. 22:07
 3/11 anonim válasza:
76%

X Faktor, mert abban sokan tehetségesek, Feró miatt jobb a zsűri is és izgalmas.

A megasztárban pont azt utálom hogy mindig megmutatják hogy ki hol áll a szavazásban, tehetségtelenek (1-2 kivétel), és unalmas. Ráadásul nem értem hogy miért nincsen korhatározva.

2010. okt. 30. 22:11
 4/11 anonim ***** válasza:
57%
Egyik sem... Tesóm szokta nézni mindkettőt, de a megaszár cigányos, én azt nem nézem...
2010. okt. 31. 00:21
 5/11 anonim ***** válasza:
57%

Britain's Got Talent:P

En csak ezt neztem regebben, aztan baratnom miatt "muszaj" volt megnezzem a magyar valtozatokat is es vegulis az X-faktor elegge megtetszett, mert eleg jo hangu versenyzok vannak benne.

2010. okt. 31. 00:48
 6/11 anonim ***** válasza:

Én X-faktor párti vagyok. Sokkal tehetségesebbek az emberek, míg a Megasztárban csak 1-2 jó hang van. A zsűritagok szempontjából a Megasztárban a két nagyobb név, Presser és Eszenyi viszi a pálmát, mivel ők értenek is a szakmájukhoz. Jobban, mint a Mester Tamás és messze jobban, mint Fridi... Az X-faktor zsűrije meg teljesen szimpatikus.

A Megasztárnak a színpadi technikája kétségtelenül sokkal jobb, de azért érdemes belegondolni, hogy ők csak ezzel együtt tudnak nagy show-t csinálni és én még így se élvezem annyira. Az X-faktorosok pedig kiállnak legfeljebb egy tánckarral és olyan műsort csinálnak, hogy élvezed. Nekik nem kell nagy látvány, meg hatalmas showelemek, hogy jól érezd magad. A Megasztár alatt még az ütemet sem bírom ütni a lábammal, mert annyira "unalmas"... :/ Szóval... :/

2010. okt. 31. 10:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Megasztár nekem jobban tetszik.
2010. okt. 31. 12:34
 8/11 anonim válasza:

X FAKTOR.

A MEGASZTÁRBAN SZAR A ZSŰRI, ÉS A FELHOZATAL IS. AZ EGÉSZ MŰSOR SZÍNVONALA CSEKÉLY.

2010. dec. 1. 11:32
 9/11 anonim válasza:

mindenképpen MEGASZTÁÁÁR...

sokkal jobban tetszik minden...

a felhozatal, az énekesek, a hangulat, a zsűri, a színpad, stb.

az egyedüli dolog, ami zavar(t), hogy néha szinte az utolsó pillanatban is megmutatják a szavazatokat

az viszont, hogy megmutatják, nagyon jó dolog (szerintem), mert így elkerülhetőek (általában) az olyan esetek, amikor a két legjobb versenyző marad a végére (lásd: Wolf Kati és takács Nikolas)

ja meg az is zavar, hogy mindenki odavan Szíj Melindáért, én nem mondom hogy rossz hangja van, de nem egy Megasztár... nem tudnám őt elképzelni pl. nagykoncerteken... (de mivel a közönség dönt úgyis ő nyeri meg)

én mondjuk Yvettenek meg Giorgionak szurkoltam, és most is úgy gondolom, ők az idei Megasztárok...

az x-faktorban (szerintem) gyengébbek az énekesek, idegesít, hogy mindenki Király L. Norbit imádja, és van egy olyan érzésem, hogy ő fogja megnyerni (mivel a közönségen múlik)

ami eddig a legjobban zavar(t), hogy a zsűri a saját versenyzőjét védte, agyondícsérte, a többiben viszont kereste a hibát

újabban viszont ez kezd megszűnni, és én is kezdem egyre jobban szeretni a műsort

2010. dec. 1. 21:06
 10/11 anonim válasza:

X Faktor. Ezt a nézettségi adatok is alátámasztják, hisz jóval többen nézek ezt mint a másik "tehetségkutató" műsort.

Az X Faktorban jóval családiasabb a hangulat, hisz már hetek, hónapok óta minden egyes nap együtt dolgoznak a versenyzők a mentorokkal és sokkal jobban ismerik egymást, mint a megasztárban.

2010. dec. 3. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!