Patai Anna Vagy Tóth Lüszi? (és miért? )
Lüszike egy ronda szánalmas egoista r.banc volt,és ahogy hirtelen jött,hirtelen ment is..-.-"
Annácskát meg szint úgy rühellem..
Miatta esett ki az Adam's Comedy,a Fivérek,ráadásul még a Giorgio is majdnem..
De akkor már inkább Anna mint Lüszi..
"Miatta esett ki az Adam's Comedy,a Fivérek,ráadásul még a Giorgio is majdnem.. "
Nekik ki is kellett esniük mertnem értek semmit
Nekem Lüszi!!
Annácska nagyon beképzeltnek tünik, és sztem az is. Mindig ugy beszélt a kisilmekben mintha már egy tapasztalt felnőtt lenne...közben meg csakegy kis 11 éves.
Lüszit én nagyon szerettem. Jó lehet hogy ő is egy kicsit beképzelt volt, de a hangja is sokkal jobb mint az Annácskáé...és idősebb is.
Ezért nem értem, hogy tavaj előtt mindenki Lüszit fikázta hogy mert még kicsi, meg hogy az anyja akarta hogy jelentkezzen. Ez egyáltalán nem igaz mert Lüszi jelentkezett az Interneten...
Annácska pedig sokkal fiatalabb Lüszinél. Akkor őt miért nem fikázzátok hogy fiatal??
Lüszi 13 volt amikor megasztár volt. Annácska meg 11...
És szerintem a klipje is tök jó. Vagyis a zene. A klipp tényleg nem valami jó, d a lényeg hogy Lüszi örömmel forgatta. Tudjuk hogy nem egy nagy költségvetésü klipp, de kezdésnek jó. Kíváncsi leszekhogy annácskáé majd jobb lesz-e.
És szerintem Anna már csak Lüszit utánozta, hpogy oindult a megasztárba.
SAzóval Hajrá Lüszii és ne foglallkozz azzal amit mondanak. Jó vagy és készz =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!