Egyetértesz, hogy a Megasztár döntősök többre viszik majd a műsor után, mint az X-esek?
Az X-esek egyszerűen jól énekelnek, és ennyi. Ez azért kevés. Hiszen sokan tudnak jól énekelni!
A Mega döntősök között viszont egyéniségek vannak, akik között némelyek kevésbé jól énekelnek, de nagy hatással vannak a közönségre, magával ragadja őket a produkciójuk.
Példaként a Kelly Clarkson szám:
A X-es versenyző nagyon tisztán, és szépen nyafogta a számot, de Yvette előadása mégis mérföldekkel élvezhetőbb volt (még ha az eleje sántított is.)
Hát ha az, hogy "többre vitel"-nek számít, hogy kiadnak egy fos lemezt, aztán eltűnnek a süllyesztőben, akkor mindenképp.
De ennél még egy megaceleb sem ért el többet.
"Példaként a Kelly Clarkson szám:
A X-es versenyző nagyon tisztán, és szépen nyafogta a számot, de Yvette előadása mégis mérföldekkel élvezhetőbb volt (még ha az eleje sántított is.)"
Muri Enikőre gondolsz??? Még a válogatón??? Viccelsz??? Yvette meg se közelítette.
Szerintem gyenge volt ez Yvette-től, jobban is elő tudta volna adni.És az elsőnek meg szólnék, hogy például Gáspár Laci marhára nem tűnt el, elég sok száma volt már.
Kérdésre pedig a válasz:Szerintem max. Kökény Attila fog befutni, iszonyat, milyen jó hangja van.
X-ből 2 emberre gondolok, de őket nem nevezném meg.
Megában tényleg egyediebbek, nekem az X-es csajok teljesen összeolvadnak, nem tudom őket megkülönböztetni :D mind egyforma!
Tolvai Reni fantasztikus, ő a Best szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!