El fogom rontani a kedved, mert szerintem jó, hogy kiesett. Yvettenek egy fokkal jobb hangja van és nem mutál, mint Bence.
De nem kell sajnálni a srácot, mert olyan stílust képvisel, ami ma ritka nálunk (hiánycikk) és tuti, hogy valaki felkarolja.
2010. okt. 30. 09:04
2/15 anonim válasza:
Nekem Bence volt az egyik kedvencem de Yvette hangja is nagyon tetszik tehát a zsűrivel félig egyet értek bár nagyon sajnálom de a nézőkkel nem :((( Annácska meg Melinda húzzon már haza.
2010. okt. 30. 09:06
3/15 anonim válasza:
Nem volt olyan jó Bence, és nemcsak most. Szerintem sok olyan esett ki, akiknek tovább kellett volna jutniuk.
Szerintem ő már az Adam s Comedy előtt ki kellett volna essen. Ha nem názne ki jól, valószínüleg be se jutott volna a 12be, habár lehet, mert Genyánál azért jobb volt. De a mostani mezőnyből tényleg ő volt a leggyengébb.
2010. okt. 30. 09:57
5/15 anonim válasza:
En nem ertek eggyet.ez volt eddigi egyik legjobb produkcioja,na meg a twist and shout(kedvenc),en naon sajnalom egyik kedvencem volt:(
Bence (L)
2010. okt. 30. 10:23
6/15 anonim válasza:
ma 10:23
Igazad van! Nagyon jó volt tegnap....Imádom a hangját. Mondjuk én meghallgatnám tőle a Metallica Nothing Else Matters-t is :D
2010. okt. 30. 10:35
7/15 anonim válasza:
én elsőnek ejtettem volna ki
2010. okt. 30. 11:34
8/15 anonim válasza:
Szerintem is jó, hogy kiesett, már rég nem volt itt a helye. A többi eddigi versenyző akik kiestek mind 1000-szer jobbak nála! De mondjuk én a Patai Annát is szívesen kiejtettem volna!
2010. okt. 30. 12:54
9/15 anonim válasza:
Borzasztóan nagyképű gyerek, mikor Genyával énekelt együtt benyögte hogy mennyivel jobb az ő hangja (mármint Bence magáról mondta ezt). Ez mondjuk igaz volt, de kijelentésnek akkor is durva. Sokkal jobb hogy Yvett ment tovább, én is úgy látom hogy jó volt a zsűri döntése!
2010. okt. 30. 14:43
10/15 anonim válasza:
Yvettnek van a hangjában valami amerikai stílus :) naná, hiszen Kanadában élt ha jól tudom. De ha megfigyelitek, annyira egyedi hangszíne van... jó hogy ő ment tovább! Bence amúgy tényleg kicsit nagyképű volt...:P bocsi. Még Reni az aki fantasztikus.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!