Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Gusztos Bence kiesett! Ki nem...

Gusztos Bence kiesett! Ki nem ért egyet a zsűrivel? Vagy a nézőkkel?

Figyelt kérdés

Én nagyon sajnáltam, de tudtam hogyha egyszer a zsűri kezébe kerül akkor nincs menekvés. :( Pecheltek rá végig :(

És Yvettnek kellett volna kiesni, nem Bencének!

2010. okt. 30. 08:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

El fogom rontani a kedved, mert szerintem jó, hogy kiesett. Yvettenek egy fokkal jobb hangja van és nem mutál, mint Bence.

De nem kell sajnálni a srácot, mert olyan stílust képvisel, ami ma ritka nálunk (hiánycikk) és tuti, hogy valaki felkarolja.

2010. okt. 30. 09:04
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Nekem Bence volt az egyik kedvencem de Yvette hangja is nagyon tetszik tehát a zsűrivel félig egyet értek bár nagyon sajnálom de a nézőkkel nem :((( Annácska meg Melinda húzzon már haza.
2010. okt. 30. 09:06
 3/15 anonim ***** válasza:
67%

Nem volt olyan jó Bence, és nemcsak most. Szerintem sok olyan esett ki, akiknek tovább kellett volna jutniuk.

Akkor is Kubis Tibor viszi a pálmát:

http://www.youtube.com/watch?v=6yrT46p2Tz4&feature=player_em..

2010. okt. 30. 09:23
 4/15 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ő már az Adam s Comedy előtt ki kellett volna essen. Ha nem názne ki jól, valószínüleg be se jutott volna a 12be, habár lehet, mert Genyánál azért jobb volt. De a mostani mezőnyből tényleg ő volt a leggyengébb.
2010. okt. 30. 09:57
 5/15 anonim ***** válasza:
70%

En nem ertek eggyet.ez volt eddigi egyik legjobb produkcioja,na meg a twist and shout(kedvenc),en naon sajnalom egyik kedvencem volt:(

Bence (L)

2010. okt. 30. 10:23
 6/15 anonim ***** válasza:
55%

ma 10:23

Igazad van! Nagyon jó volt tegnap....Imádom a hangját. Mondjuk én meghallgatnám tőle a Metallica Nothing Else Matters-t is :D

2010. okt. 30. 10:35
 7/15 anonim ***** válasza:
54%
én elsőnek ejtettem volna ki
2010. okt. 30. 11:34
 8/15 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem is jó, hogy kiesett, már rég nem volt itt a helye. A többi eddigi versenyző akik kiestek mind 1000-szer jobbak nála! De mondjuk én a Patai Annát is szívesen kiejtettem volna!
2010. okt. 30. 12:54
 9/15 anonim ***** válasza:
78%
Borzasztóan nagyképű gyerek, mikor Genyával énekelt együtt benyögte hogy mennyivel jobb az ő hangja (mármint Bence magáról mondta ezt). Ez mondjuk igaz volt, de kijelentésnek akkor is durva. Sokkal jobb hogy Yvett ment tovább, én is úgy látom hogy jó volt a zsűri döntése!
2010. okt. 30. 14:43
 10/15 anonim ***** válasza:
67%
Yvettnek van a hangjában valami amerikai stílus :) naná, hiszen Kanadában élt ha jól tudom. De ha megfigyelitek, annyira egyedi hangszíne van... jó hogy ő ment tovább! Bence amúgy tényleg kicsit nagyképű volt...:P bocsi. Még Reni az aki fantasztikus.
2010. okt. 30. 14:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!