Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi volt a jó a Top Gear-ben?

Mi volt a jó a Top Gear-ben?

Figyelt kérdés

Nem nagyon néztem, viszont realative sok tartalmat dob fel nekem több oldal tőlük. Ezekben a videókban rendszeresen francia autókat törnek össze. Látszólag is értelmes jó sofőrök játszás a bénát... Az már csak mellékesnek említem meg, hogy angol, német, olasz autókat nem láttam amit összetörnének...

Ez csak szerintem gáz?

máj. 30. 19:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Összetörtek ők minden nemzetiségű autót, nem csak franciákat.

Amitől igazán sikeres lett, hogy nem szokványos autós műsor volt. Az autóké volt a főszerep, de nem csak simán hagyományos tesztelésből állt, hogy ennyi meg ennyi a fogyasztása, stb. Mindig kitaláltak valamilyen nem hétköznapi kihívást benne, amin az ember eltudott szórakozni. Pl.: volt olyan mikor megnézték mivel jutsz el (ha jól emlékszem Londonban) A pontból B pontba, autóval, tömegközlekedéssel, kerékpárral, vagy csónakkal. Az ilyen részek volt a sikerének kulcsa.

máj. 31. 15:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező a gear szó sebességet lyelent nem gázt
jún. 1. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!