Mi volt a jó a Top Gear-ben?
Nem nagyon néztem, viszont realative sok tartalmat dob fel nekem több oldal tőlük. Ezekben a videókban rendszeresen francia autókat törnek össze. Látszólag is értelmes jó sofőrök játszás a bénát... Az már csak mellékesnek említem meg, hogy angol, német, olasz autókat nem láttam amit összetörnének...
Ez csak szerintem gáz?
Összetörtek ők minden nemzetiségű autót, nem csak franciákat.
Amitől igazán sikeres lett, hogy nem szokványos autós műsor volt. Az autóké volt a főszerep, de nem csak simán hagyományos tesztelésből állt, hogy ennyi meg ennyi a fogyasztása, stb. Mindig kitaláltak valamilyen nem hétköznapi kihívást benne, amin az ember eltudott szórakozni. Pl.: volt olyan mikor megnézték mivel jutsz el (ha jól emlékszem Londonban) A pontból B pontba, autóval, tömegközlekedéssel, kerékpárral, vagy csónakkal. Az ilyen részek volt a sikerének kulcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!