Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az LMBTQ-tartalom mennyire...

Az LMBTQ-tartalom mennyire van jelen a Cartoon Network, Nickelodeon és a Disney Channel mese-, és rajzfilmcsatornákon?

Figyelt kérdés

máj. 22. 20:06
 1/10 anonim ***** válasza:
12%
Minél inkább, annál jobb.
máj. 22. 20:14
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
A melegek már a spájzban vannak.
máj. 22. 20:24
 3/10 anonim válasza:
50%
Nagyon, ezek Liberális vezetőségű csatornák. Paramounté a Nickelodeon mellett pl az MTV (Club Hits Live) is ott is szokott menni Pride témájú zene.
máj. 22. 21:11
 4/10 anonim ***** válasza:
52%

Erősen.

pl.: királylányok feleségül vesznek más lányokat...

A gumball világában nincs két egyező fajó figura. Még szülők, testvérek sem.

stb...

máj. 23. 08:15
 5/10 anonim ***** válasza:
53%

Ott tartunk, hogy lassan már az összes mesében vannak. Azokban is eldugva, jelzésértékűen felvillantva, ahol egyébként semmi köze nincs a cselekményhez.

Hozzáteszem, biszexuális vagyok, emellett veleszületett hiperandrogén, de amit ezekben a tartalmakban tolnak, már elég beteg.

Az új Thelma unikornisos filmben is két anyja van a kislánynak.

A Vámpírként ébredtem második évadának a végén meg egy dulifuli kiscsaj mond valami olyat, hogy “fiú vagy lány” - szánt szándékkal olyan hangsúllyal, hogy egy érzékenyített valaki kapásból kijavítaná, hogy mennyire bunkó, mert nem gondol a nembinárisokra meg az interszexekre. 🙄

máj. 23. 10:25
 6/10 anonim ***** válasza:
63%
Az a gáz az ilyen mesékben és filmekben, hogy a melegeket úgy mutatják be, mintha ez lenne a személyiségük egyetlen jellemvonása.
máj. 23. 10:33
 7/10 anonim ***** válasza:
64%

#1 fejts már ki hogy miért lenne az jó

Ne értsd félre ezt is be kell mutatni én értem de az hogy mindig mindenhol, ráadásul túltolva nyomatják az elég gáz

máj. 23. 22:04
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
Nagyon sok, tele van. Ráadásul igen nagy arányban. Szokták mondani, hogy a valóságban 3% az lgbt személyek aránya, a mesékben viszont ennek kb tízszerese és totál oda nem illő módon van tálalva. Nagyon érezni rajta az izzadságszagot, az embernek szekunder szégyenérzete van.
máj. 24. 14:20
 9/10 anonim ***** válasza:
72%

Na, igen. Egy átlag Netflix sorozatban a karakterek fele meleg vagy biszex.

Az egy dolog, hogy ilyennek születtem én is, de nem tartom ennyire általános tulajdonságnak.

máj. 24. 14:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Mellékszereplőket gyakran írnak melegnek, főszereplőkkel viszont már nem merik megcsinálni

(legalábbis amennyire én észrevettem)

máj. 25. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!