Az LMBTQ-tartalom mennyire van jelen a Cartoon Network, Nickelodeon és a Disney Channel mese-, és rajzfilmcsatornákon?
Erősen.
pl.: királylányok feleségül vesznek más lányokat...
A gumball világában nincs két egyező fajó figura. Még szülők, testvérek sem.
stb...
Ott tartunk, hogy lassan már az összes mesében vannak. Azokban is eldugva, jelzésértékűen felvillantva, ahol egyébként semmi köze nincs a cselekményhez.
Hozzáteszem, biszexuális vagyok, emellett veleszületett hiperandrogén, de amit ezekben a tartalmakban tolnak, már elég beteg.
Az új Thelma unikornisos filmben is két anyja van a kislánynak.
A Vámpírként ébredtem második évadának a végén meg egy dulifuli kiscsaj mond valami olyat, hogy “fiú vagy lány” - szánt szándékkal olyan hangsúllyal, hogy egy érzékenyített valaki kapásból kijavítaná, hogy mennyire bunkó, mert nem gondol a nembinárisokra meg az interszexekre. 🙄
#1 fejts már ki hogy miért lenne az jó
Ne értsd félre ezt is be kell mutatni én értem de az hogy mindig mindenhol, ráadásul túltolva nyomatják az elég gáz
Na, igen. Egy átlag Netflix sorozatban a karakterek fele meleg vagy biszex.
Az egy dolog, hogy ilyennek születtem én is, de nem tartom ennyire általános tulajdonságnak.
Mellékszereplőket gyakran írnak melegnek, főszereplőkkel viszont már nem merik megcsinálni
(legalábbis amennyire én észrevettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!