Gina jó fej volt és normalis, nem értem hogy bundázhattak meg ennyire a szavazást...mindenhol olvasni lehetett hogy a többség Ginat akarja vissza,és akkor csinaltak direkt egy ilyen szinte semmilyen különbséget, mert ha 30-70% lett volna túl feltűnő.. nagyon átlátszó. Valentin az elején (1 napig szimpi volt) aztán nem. Dorka maga a borzalom. Egyelőre nem tudok kedvencet mondanod sztem Giada jó fej. Meg Dzsigeri
Noémi is eléggé magát adja. Én kivagyok Dorkatol, tudom hogy megint leirom, de borzasztó az a nő...nagyon elhiszi magáról hogy ő az isten, jatszadozik masok erzeseivel és ha koppan, akkor undorító nyafogo hangon sír hogy ő mindent megtett
Nem bundázták meg. Kezdetben Gina vezetett, de a nézők látták az összefoglalóban, hogy ő maga kéri, hogy ne szavazzanak rá, és akinek volt esze, az átnyomta.
Honnan tudod, hogy a tiéd törölték, 17-es? Tanulj meg jól nyomni és ELKÜLDENI azt a szavazatot! 😂
Nekem Geri lett a kedvenc. Nagy mellénnyel ment be, mégis egy jólelkű srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!