Megasztár tényleg le van zsírozva rég? És egyáltalán labdába rúghat népszerűségben bárki is?
Nagyon durva, de nem egy helyen és nem egy embertől (aki bennfentes, még olyantól is) hallom a célozgatást, vagy akár nyíltan is, h már eleve eldöntött a nyertes ...
Ez tényleg ennyire durva ??
Végül is nem lepődök én már meg semmin, csak azért nagyon mocsok disznók, ha ez így van.
Szerintetek ?
Egy volt RTL-es ismerősömtől tudom, hogy az X-faktorban vannak ilyen sumákolások!
Saját véleményen pedig az, hogy a Megasztárosok inkább többre vihetik, mert a legtöbbnek alapból van egy stílusa, amit el lehet adni ebben a szakmában.
oké, tegyük fel, tiszta a játék ..
csak az a kérdésem, h egy ilyen "nyerő sztár" vajon mennyire rúghat labdába egy mostani tinisztár mellett, mint pl SP jelenleg ?? sztetek ?
Szerintem a VV 1 se volt. Ha le lett volna, akkor Majka nyeri meg, őt sztárolták akkoris nagyon, és most is. A másikról, aki megnyerte, lehet hallani valamit? Rá szavaztak akkor a lányok, nők, mert jópasi volt. Már a nevére sem emlékszem, pedig néztem.
Nagyon unatkozhattok, hogy ilyen elméleteket gyártotok...
Meg hogy egy ismerősöm ezt meg azt mondta... Húú, ha én midnent elhinnék, amt valaha ismerőseimtől hallottam...Az emberek beszélnek midnen hülyeséget, nem kéne midnent elhinni.
08:45
Bizony, lehet róla hallani!
Sőt a legértelmesebbnek tartják, és most médiaszereplésre akarják felkérni!
Miért mondasz olyat, ami baromság??
Mellesleg na nemáá, annak csak örülök, hogy nem egy ilyan atomparaszt Majka nyerte meg, bár a bunda miatt persze az se lett volna lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!