Az RTL miért nem ad már hétköznap délutánonként török sorozatokat?
Figyelt kérdés
Már egy ideje csak a kora délutáni órákban adnak egyet, délutánonként pedig csak ismétlések mennek. A TV2-n folyamatosan mennek török sorozatok, több is egyszerre, ráadásul későbbi, jobb órákban. Nem hinném hogy pl A mentalista 5000 ismétlését többen néznék, mint egy új török sorozatot.máj. 10. 10:55
1/4 anonim válasza:
"Nem hinném hogy pl A mentalista 5000 ismétlését többen néznék, mint egy új török sorozatot."
Ez nem hit kérdése. Az RTL-nek rendelkezésére állnak részletes nézettségi adatok, amik alapján meghoznak üzleti döntéséket. Nyilván a cél a minél magasabb profit. Egy új török sorozatnak meg kell venni a vetítési jogait, és nem biztos, hogy annyival többen néznék mint egy régebbi sorozat ismétlését, főleg hogy vele párhuzamosan a TV2-n is megy török sorozat.
2/4 anonim válasza:
Az RTL-en a délutáni sávban rendre katasztrofális nézettséget hoztak a török sorozatok, mely miatt a csatorna Híradója is többször alulmaradt a Tényekkel szemben. Ezért nincsenek a Híradó előtt török sorozatok.
3/4 anonim válasza:
Kérdező: így van. A Testvérek és A három nővér rendre viszik a saját sávjukat a nézettségi adatok alapján, ugyanakkor az RTL Híradó 18-49-ben nézettebb, mint a Tények.
4/4 anonim válasza:
Nem szívesen mondok ilyet, de...Jobb ha nem adnak, mert az rtl ritkán fejezi be a megkezdett török sorozatokat. Pl Elif, Az én kis családom, Kadin, Emanet, stb. Többször kellett feliratosan befejeznem olyan sorozatot ami náluk kezdődött. Vagy be sem tudtam fejezni mert nem elérhető sehogy. Avagy már bele sem kezdtem mert már olvastam hogy abbahagyták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!