Ki a legszimpatikusabb és ki a legantipatikusabb a Next Top model Hungary-ből?
Nekem Anasztázia volt a kedvencem. Nagyon kedves lány, kívül-belül gyönyörű, átlagos 18 éveseket jócskán felülmúló élettapasztalattal és kitartással. :) És ahogy a zsűri mondta, neki a modellkedés nem ért véget a műsorral, attól még, hogy kiesett.
A lányok többségétől amúgy falra mászok, kb a két Lili maradt még, akik nem álltak bele fölösleg vitákba. Az összes többi lány és a sok vita az idegeimre megy. :D
Most néztem meg kizárolag a Keveházi Lili miatt mert látni akartam ahogy kiesik, hát amikor elesett az valami fenomenális volt.
Hamar kiesett pedig kiskora óta szerepel kamerák előtt, nem is értettem ezt szerintem nagyon csúnya pedig pénzes családba született.
És még mellé béna is.
Két Lili Jávorinak olyan a feje ahogy a neve is mint a jávor szarvasnak :D van benne valami az arcában de a teste az borzalom nem cserélnék vele semmi pénzér. Túl rejtett a szemhéja is kicsit durva dán vonásai vannak. Rossmanba meg be nyomták kis reklám arcnak.
Mészáros anyira kiszámítható volt hogy nyeri tipikus magas gebe, durva arcvonások tipikusan ilyen lányokal van tele rakva.
Vivien az arca szép bár a tipik pofa vágásai irritálóak meg a kényes beszéde teste borzalom pufika nagyon.
Hawa hát sminkelve szép arca van, de smink nélkül nem szép, a legtöbb fotozáson rosszul teljesített és a hisztijei borzalmasak anyira elvan ájulva a fiujától bottal se nyúlnék a csoki rudijához.
Gabica szép az arca ahoz képest hogy nem 20 as de tuti töltve van a szája látszik meg néha ő is irritáló.
Niki fura arca van az orra az álla furika amikor jól sminkelik ki jól néz ki de ő nekem fura.
Panna az az orr oldal profilból egy kemény eset, mint egy banya de a szája fel van fújva a beszéde irritáló a külseje nem tetszik béna, nagy a szája.
Kitti töltött szájú tucat arcu nagyszáju.
Naledi aranyos de szegénykém rút kiskacsa sztem az kedvességből volt berakva.
Anasztázia szép nagyon az arca az egyetlen aki szép igazán.
Szinti lófogú irritál a hülyesége meg a bólogatásai ilyen bárgyú smink nélkül visszataszitóan csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!