A Megasztároknak az élő döntőkbe miért van mindig fülhallgató a fülükbe, mi célt szolgál?
Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 00:01
1/5 anonim válasza:
én azt hallottam, hogy az énekeseknek azért van dugasz a fülébe, mert, valahogy a színpadra nem hallatszik fel a zene, ezért a fülhallgatón keresztül hallják :)
2/5 anonim válasza:
Mert arra már abszolút nem terjed semmiféle, még torz hang sem?
3/5 anonim válasza:
ahogy az első mondja: koncerteken ma már minden énekes fülhallgatón hallja a kontrolt, hogy szinkronba legyen a zenekarral !
4/5 anonim válasza:
Ahogy már írták, a kontrollhangszórók helyett van ez, a fülesnek a szerepe, hogy hallja az énekes a zenekart.
Bármennyire "hihetetlen", a színpadon a hangterjedés egész "más" értelmet nyer. Én rendszeresen lépek fel színpadokon, és vannak olyan helyek, ahol a tőlem három méterre álló zenésztársam sem hallom, hogy épp mit csinál. Ilyenkor szükséges a füles.
5/5 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták, kivéve a kis kötözködőt. A zene megy a fülesbe, mert a közönségtől nem hallaná. Amit mi otthon a tévében látunk-hallunk, az nem ugyanaz, mint a helyszínem. Erre vannak a hangtechnikusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!