én nem értem miért szeretik annyira Kökény Atillát én ki nem állhatom olyan tipikus cigány hangja van mint Gáspár Lacinak ő is kieshetne vagy Giorgio.
2010. okt. 30. 22:21
15/20 anonim válasza:
még mielőtt valaki szólna hogy cigány ellenes vagyok elárulom hogy a Fivérek volt a kedvencem
2010. okt. 30. 22:22
16/20 anonim válasza:
kökénynek van tipikus cigányhangja? :DDD
ha észre vetted volna a cigány énekesek (pl. caramell, gáspár l.) mind ilyen b.zissan, hajlítgatósan, affektálóan, frazírozósan, sokszor fejhangon énekelnek, én kökénytől nem hallottam még ilyet...:P
a kérdésre válaszolva pedig, ha azt nézzük hogy ki a legtehetségtelenebb, akkor egyértelmű hogy Dávidkának kéne mennie, de a sok tinipiccsa úgy is beszavazza már megint :S
2010. nov. 1. 10:58
17/20 anonim válasza:
Én attól félek, hogy a kedvencem következik a sorban: Tolvai Reni :((( mert sajnos szimpátiára megy a szavazás. Pedig hát Reni fantasztikus előadó és énekesnő. De remélem Giorgio esik még ki. Rajta kívül mindenkit nagyon bírok a Megások közül. Reni a kedvencem :)
2010. nov. 1. 11:35
18/20 anonim válasza:
remélem Annácska...nem is értem, a közönség kétszer is kiszavazta és a zsűri mindkét zenekart hazaküldte miatta...no comment
de ha nem ő akkor menjen Dávid
2010. nov. 1. 16:10
19/20 anonim válasza:
Nem értem mit kell fikázni az Annát..ott nem azt kell nézni,hogy iskolás és hogy nem ott a helye hanem a hangot...mert egészen elképesztő ahogyan énekel ilyen kicsi létére.
Nah bumm!És akinek kikell esni az Giorgio, azért mert nem önmagát adja,hanem mindig azt az előadod utánozza akinek a dalát énekli. Ennyi!
2010. nov. 3. 18:23
20/20 anonim válasza:
És utánna meg essen ki a Tolvai Renáta nem kell több a produkálásából.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!