Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi volt a címe ennek a rajzfil...

Mi volt a címe ennek a rajzfilmsorozatnak? Régebben ment az RTL-en a Sailor Moon előtt.

Figyelt kérdés

Arra emlékszem, hogy szerepelt benne egy lány, barna haja volt (olyan bubi fazonú, ha nem csal az emlékezetem) és mindig kék ruhát viselt. Valami puccos házban élt azt hiszem, és volt egy szép kék medálja. Plusz, szerepeltek még valami apró tündérek is, és akivel barátkozott ez az emberlány, annak világoskék haja volt. :D

Ennyire emlékszem csak, kb 10 éves lehettem akkor, vagy kevesebb, de azt tudom, hogy nagyon tetszett. Nem tudjátok, mi volt a címe? Szívesen nosztalgiáznék :)

2010. okt. 27. 17:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

jajj tudom melyiket mondod, a csaj zongorázott benne, arra emlékszem, meg hogy az öreg törpe vagy tündér, vagy mi volt, fel volt háborodva, hogy az emberek csak rágják a rágógumit és eszik meg. És napokig rágta, mert ő nem pazarol ételt:D

Hátha eszébejut valakinek a címe.

2010. okt. 28. 20:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Megtaláltam! Manóvári Manók :) (Little Memole)
2010. okt. 28. 20:43
 3/3 anonim ***** válasza:
igeeen, kösziii:D
2010. okt. 28. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!