Ezeknél a 2007-es Barátok közt részeknél ez hogy ment le a tv-ben eredetileg? (Részletek lent)
Szia!
Az IMDb, illetve a Nemzeti Audiovizuális Archívum segítségével felkutattam neked az eredeti 3875. rész felvételét. A premier adás 2007 május 31-én ment az RTL Klubon, és így nézett ki:
Amennyiben nem tartózkodsz Nava ponton (Könyvtár, egyetem, satöbbi), abban az esetben csak egy egyperces betekintőt enged az oldal, de az pont elég ahhoz, hogy megtudd azt, amit szeretnél.
Továbbá itt a következő napi adás is:
Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy a videó minősége kritikán aluli, de anno arra fogta az MTVA (mivel ők üzemeltetik az archívumot), hogy az archiválás, illetve a megőrzés a cél. Mára már javult a felvételeik minősége sokat.
Remélem tudtam segíteni.
Erre az IMDb-bejegyzésre alapoztam:
Szia!
Ezt ismerem, de pont a lényeg nincs benne, a főcím és az előző rész tartalma. Azok után volt még reklám aztán kezdődött az új rész, a nava-n azok nincsenek úgy fent a nava-n. VHS felvétel lenne jó pl. este 8 és 10 között felvett adás vágatlanul. Bár már biztos akkor, hogy eredetileg lement az a bejátszás, ahogy azelőtt is... Ha a tv-adásban akarnak "spórolni" az adásidővel, attól az online felületre miért nem lehet feltenni a teljes értékű részt, mint ahogy azelőtt is volt?
Szerintem azért vágják ki azt a részt, mert értelmét vesztette.
Egyrészt, a főcímet mindig a részt megelőző reklámblokk előtt adták le, igazából azt a funkciót töltötte be hogy tudd, nagyjából 10-15 perc múlva kezdődik a sorozat. Ennek elsőre volt értelme, amikor ide-oda pakolták az időpontokat, vagy valaki nézte a Fókuszt/Éjjel-Nappal Budapestet (-mikor mi volt előtte-) annak felkeltsék az érdeklődését. Na most az RTL Gold egy nosztalgiacsatorna. Ha valaki nézi a műsort, az valószínű hogy célzottan azt nézi.
Másrészt, az emlékeztető már csak azért is funkcióját veszti, mert egyszerre 8 részt adnak le minden hétköznap. Elég fura lenne ha nem emlékeznél arra a részre amit 10 perccel ezelőtt láttál.
8-asnak jár a pont.
Emellett egybeiktattak napi 2 részt és nincs reklám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!