Hol forgatták/forgatják a Showder Klubbot? Meg most is megy? Melyik csatornán megy most?
Figyelt kérdés
Nagyon kiváncsi lennék.2024. ápr. 4. 19:20
1/6 anonim válasza:
Mármint Fábry Sándor műsorát? Igen még mindig megy, 2 hetente csütörtönként este 9-től a Dunán látható a TV-ben. Gondolom egy budapesti studioban veszik fel valahol.
2/6 anonim válasza:
A Showder Klub nem a Fábry műsora, az régen volt az esti showder... A Showder klub 2008 óta van, és Óbudán, a Symbolban van a TV műsor felvétele. Volt egy szezon, amikor a Dumaszínházban vették fel, mert a Covid miatt nem lehetett a Symbolban, de az az egy kivétel volt csak. Kezdetben az RTL Klubon ment, most már jóideje az RTL 2-n, és jelenleg a 33. évad megy.
4/6 anonim válasza:
Mivel a Showder Klub évadok tavasszal és ősszel vannak, és a 32. évad idén tavasszal volt, ezért gondoltam, hogy már bőven adják a tévében a 33.-at is. Biztos forrásból tudom, hogy a forgatások már megvoltak, de hogy mikor kerül adásba, azt nem tudom, mert nem a TV-ben szoktam nézni, hanem utólag letöltöm.
5/6 anonim válasza:
Odaírtad h megy, pedig nem is tudod. Ez ám a válasz!
6/6 anonim válasza:
Úgy gondoltam az eddigiek alapján, mert az előző 32 évad így volt. Azt is tudom, hogy a 33. forgatása megvolt. De mivel nem én vagyok a műsorszerkesztő, ezért nem tudom mikor kerül adásba. De kötekedj csak, érdemi választ úgysem tudsz adni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!