Szij Melindát anno miért ejtették ki a Megasztár 4-ből?
Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 22:36
1/8 anonim válasza:
a megasztar 4-be is volt??am gondolom nem talaltak olyan jonak mint most.
2/8 A kérdező kommentje:
De nem értem, mert most meg mindenki el van tőle ájulva, már a műsor kezdetétől sztárolja a tv2, a személyisége meg a kora miatt könnyen lehet belőle sztárt csinálni, eladni. Gondolom nem változott annyit a hangja 2 év alatt, ezért akkor is simán el lehetett volna adni, vagy akkor volt más? Én erre gondolok.
2010. okt. 26. 11:48
3/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy feladta, de még nagyon az elején. Talán a középdöntőbe sem jutott be...
4/8 anonim válasza:
A választ nem tudom, de nekik Tabáni István sem kellett.
5/8 anonim válasza:
Rúzsa Magdit is elküldték, a következő évben pedig megnyerte.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát ez durva, ezt nem is tudtam! Lehet, hogy feladta szij melinda, de nem igazán lehet tudni, ugyanis erről a tv2 mélyen hallgat, az is lehet, hogy kiszórták. Az biztos, hogy eljutott a középdöntőkig, mert ott még néhány pillanatig mutatták őt.
2010. okt. 29. 13:45
7/8 anonim válasza:
a megasztár 3-ba is jelentkezett, ott már legelőször kidobták
8/8 anonim válasza:
Vszínűleg Susan Boyle miatt van ez az egész hisztéria Melindáért,ő már kitaposta az utat neki.Úgy voltak vele,h ha Angliában bejött Susan,akkor Mo.-n miért ne?Egyébként én szeretem Melindát,de ezt a véleményem fenntartom,nem engedték volna tovább,ha előtte vki már nem vágódott volna be hasonló életkorral,körülményekkel,tehetséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!