Szerintetek melyik szolgáltatónak jobb a csatornakiosztása, DIGI vagy Telekom?
Ez egy eléggé értelmetlen kérdés,mire vagy kíváncsi?
Melyiknél vannak jobb csatornák ami a másiknál nincs?
"Melyiknél vannak jobb csatornák ami a másiknál nincs?"
Igen, erre.
4-es: miben tartod jobbnak? Magyar csatornák tekintetében szerintem szinte ugyanaz a kínálat. Pár közösségi tv-ben van különbség, meg a külföldi csatornákban.
Nekem telekom van, én teljesen jónak tartom a kiosztást.
Diginél nem kell Mediabox, csak egy DVB-C tuneres TV, így nem kell szarakodni a szolgáltató vackával (nekem most csak Vodafone van a környéken, folyamatos szívás a médiaboxuk). Második készüléken is nézhetsz adást egy háztartáson belül.
A másik, hogy a Diginél alapáron megkapod a teljes csomagot (kivéve HBO és fenőtt csatornák, de ez szerintem nem nagyon kell senkinek). A Telekomnál valami 5 féle csomagra van bontva a kínálat.
Diginél van csak BBC Earth, ami a legszínvonalasabb ismeretterjesztő csatorna, ez nálam pl. nyomos érv.
Én voltam mindhárom szolgáltatónál, messze a Digi volt a legjobb árban, minőségben. Eszembe nem jutna mással szerződni, ha most lenne a közelben...
Értem, köszi a választ! Igen, ezek wlőnyök, amit írsz. Telekomnál smartbox van, ami azért nem mindig tökéletes.
Amúgy BBC Earth a Telekomnál is van, nem csak a Diginél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!