Más országokban is piti nyereményert égetik magukat a játékosok ? Alapból brutto a nyeremény ebből 38% levonódik ...
Régebben renszeresen néztem német vetélkedőket.
Volt például a Preis ist Heis.
Annyi volt a feladat, hogy mindenféle hülyeséget meg kellett tippelni, mennyibe kerül. Pl. mosópor.
Nos egy adásban egy játékos a 4,95 márka tudással nyerhetett, egy Mercit, egy világ körüli utazást, teljes hálószobaberendezést, egy könyvsorozatot és egy Zsigulit.
És volt egy másik fajta, ahol kb. az volt a színt, sorolha fel Napoleon katonáinak nevét szülőhelyükkel.
A nyeremény ezer márka.
Igen, nagyon gyenge másolat volt.
Még az AM mikro idején néztem francia, német és olasz vetélkedőket. Azt tapasztaltam, hogy a nyeremények fordítottan arányosak a tudással. Mintha, egy legyen ön is milliomosban a főnyeremény 5000 forint lenne. A másikban meg mókásan tudsz büfögni, és tiéd a fél világ.
Azért 2,5 millióra sem mondanám, hogy pontom pénz. Megdolgozni meg nem igazán kell érte, talán 1-2 napot beáldozni a forgatásra.
Azt meg nem tudom miért gondolod, hogy beégés szerepelni egy ilyen műsorban. Jó, talán ha valami nagyon egyértelmű kérdésre, állításra nem tudja a választ, kicsit ciki de úgyse fog emlékezni rá senki, szóval mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!