Mennyire normális az RTL iránti rajongásom?
Már gyerekkorom óta függője vagyok az RTL-es műsoroknak. A kedvenceim: A kész átverés, Legyen ön is milliomos, Pókerarc, A széf, 1 perc és nyersz, Barátok közt, X faktor, Voice, Csillag születik, Celeb vagyok ments ki innen, Fókusz, Gálvölgyi show, Négyen négy ellen, Való világ, A fal, A kód, Survivor, A rettegés foka, Éjjel-nappal budapest, Gyertek át
Vannak, amik viszont nem érdekelnek, de mégis kényszert érzek rá, hogy nézzem ennek ellenére is, többek között: Házasodna a gazda, Álarcos énekes, A szomszéd tehene, A tanár, Drága örökösök, A mi kis falunk, Nyerő páros, Sztárbox, Az álommeló, Cápák között stb.
Mégis kényszert érzek rá, hogy minden RTL-es műsort megnézzek szinte és képben legyek mindennel, ami RTL-es műsorban elhangzik. Gyűjtöm is azokat az RTL műsorokat, amiket felvettem és neten nem érhetők el. (RTL+)
És ha tehetem ahhoz is ragaszkodok, hogy RTL logóval és RTL korhatár-jelöléssel nézzem a músoraikat.
Ez normális?
Az átlagembernek ez kell, híradó véres bűn és balaestekkel, a végén pedig tigriskölykök születtek...
A reklám után jön a krampusz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!