Mit gondoltok a Mi kis falunk mostani szezonjáról?
⚠️ Spoilerveszély!
Szia!
Tegnap délután volt egy kis szabadidőm, és megnéztem azt a 7 részt, amiket nem láttam. Hetente csak a 8. évad 12. részig néztem, ugyanis az első 12 rész számomra valamiért olyan gyenge volt, hogy úgy döntöttem, hogy egy ideig hanyagolom a sorozatot, és pár hét múlva úgy voltam vele, hogy akkor egye fene, majd leülök megnézni, ha már végetér az évad, és hát most jutottam el odáig, hogy megnézzem a kimaradt epizódokat :)
Összességében ez a hét rész nekem kifejezetten tetszett. Főleg a polgármester és Zömbikné kapcsolata volt nekem nagyon izgalmas, vagy a Laci és Saci közötti konfliktus, amit még nagyon élveztem az a szombati társasjáték a kocsmában (8. évad 14. rész talán). Az esküvő is mulatságos volt (az idősebb Laci esküvője), meg mikor Bazsó kishíján halálra edzte magát. Szép kis közönség gyűlt ott össsze! Még olyanok is, akik eddig soha nem is szerepeltek a sorozatban :)
Ez a Mi kis falunk maraton után már nagyon várom a 9.. évad epizódjait. Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz. Ha olyan lesz, mint ez az utolsó 7 rész, annak nagyon tudnék örülni, de valahogy az első pár rész a 8. évadból nem nyerte el a tetszésem sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!