Kinek hogy tetszett Király Norbi tegnapi éneklése az X-faktorban?
nekem az a véleményem,hogy szegénynek tényleg nincs hangja,eddig jól elbohóckodott,de ez a multkori tényleg nem volt jó ( hang szempontjából)
átélés szempontjából szuper volt,de ugye ez 1 ének verseny,szal nem értem hogy jutott el idáig. Pedig amugy hihetetlen arc,én végigröhögöm az előadásait :)))
Szerintem van hangja, csak sok ember jobban megérdemelte volna -hangilag- h ott legyen. (pl. jazz dobos srác)
Tényleg nagyon jó előadó, ez vitathatatlan, de énekileg nem olyan jó. Ezt tényleg jól kompenzálja a bohókás stílusával. Nekem azért nem tetszett annyira a múltkori előadása, mert a lírai dal kimutatta azt, hogy hangilag nem olyan jó, mint ahogy azt az ember képzelné.
Igaza volt a Gesztinek,ha így indul anno a versenyed, tuti nem jut el idáig.
Am én is bírom őt, nagyon jófejnek tűnik, nem bírálok, csak véleményt írtam!
én nemértem hogy mért tartották benn.
pl a Muri Enikőnek vagy a Németh Katicának sokkal jobb hangaja van.
szerintem a zsűri nemjól választott. lehet hogy elbohóckodik a színpadon, de énekhangja nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!