Csak én érzem úgy, hogy az X-faktor átlagon aluli só?
Kritikán aluliak voltak a produkciók. Ha elején ezzel indulnak, nem hinném, hogy bent maradtak volna.
Én megoldom, nem nézem egyik műsort sem.
Sztem az elején az X-faktornak olyan nagy feneket kerítettek, folyton csak ajnározták h milyen jó, h Magyarországra látogatott stb.. és mindenki nagyon jónak képzelte el, pont ezért nagy a csalódás, mert senki sem ilyen re számított. sokkal inkább jobbra
én személy szerint sem
az az igazság h lehet h senki sem ért velem egyet, de sztem minden szombaton ugyan olyan
vis mindig megnézem, és jó meg minden
de én például nem tudnám elmondani h eddig melyik tetszett a legjobban mert nekem ugyanolyan mindegyik rész, a Megasztárral ellentétben ami most nagyon tetszett
persze gondolom az x-faktorban is most lesznek majd a legjobb adások, nem tudom de eddig a Megasztár tetszik jobban
de nem akarom leszólni az x-faktort, mert még nem tudni mit tartogat, és az különösen jó h párbajozhatnak
Ez így van:)
Szint már nézni is CIKI!!!
Ezért inkább megasztár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!