Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak én érzem úgy, hogy az...

Csak én érzem úgy, hogy az X-faktor átlagon aluli só?

Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 22:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hiába énekelnek jól, ha egyszerűn nem tudnak szórakoztatni..
2010. okt. 24. 10:34
 12/21 anonim ***** válasza:
89%
Nem csak te. Az, hogy tegnap a Summer Sisters párbajdala után felállt a zsűri, az egy vicc! Annyira szar volt az a produkció, hogy az már égő. Király Norbi sem tud énekelni, egyszerűen nevetségesnek tartom, hogy ilyen versenyzők vannak a top10-ben.
2010. okt. 24. 11:30
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Az x factor egy nagyszabású műsor lenne-ha az RTL klub nem sajnálta volna a pénzt rááldozni.Nevetséges a helyszín,a világítás,a hangtechnika,ezek tények,ott vannak az orrunk előtt.A helyszín ugyanaz,mint a Csillag születik,és a táncikálós műsoré,tehát csak egy stúdió egy 3x2-es színpaddal,világítás sehol semmi,csakis az egyen-ismert xfactoros berendezés,élőzene elvétve,vagy egyáltalán nincs,néző alig-alig.Semmiféle ünnepi hangulata nincs,ott tart az élőműsorban is,ahol a Megasztár tartott az elődöntőkben.Ettől válik unalmassá és hétköznapivá-holott a külföldi adások világszínvonalúak.
2010. okt. 24. 12:01
 14/21 anonim ***** válasza:
A zsűri pedig..hát igen.Feró és Geszti Péter -alkotott maradandót,de ennek a "maradandónak"-igencsak kétséges az értéke,az egyedüli ami megmaradt az emberekben,az a 8 óra munka 8 óra pihenés,és a Rapülők voltak-valljuk be,egyik sem egy etalon,közelébe nem érnek Presser dalainak,vagy Friderikusz korszakalkotó show műsorainak.Keresztesi Ildikót jobbára csak a színházlátogatók ismerik,soha azelőtt nem szerepelt a médiában,egyetlen filmszerepére nem emlékszem.Nincs alapja,hogy miért őrá esett a választás.Talán Malek Miklós az egyetlen,aki letett vmit az asztalra-külföldön.A mi magyar földünket nem tisztelte meg sohasem azzal,hogy gazdagítson bennünket is a munkálkodásával-tipikus példája annak,mikor vki sz.rik nagy ívben kis hazánkra,de mikor feltűnik egy ilyen műsor,akkor hazajön tetszelegni, a dicsőséget learatni..
2010. okt. 24. 12:17
 15/21 anonim válasza:

Kritikán aluliak voltak a produkciók. Ha elején ezzel indulnak, nem hinném, hogy bent maradtak volna.

Én megoldom, nem nézem egyik műsort sem.

2010. okt. 25. 02:21
 16/21 anonim ***** válasza:
Én is úgy érzem, hogy elég gyenge eresztés a műsor...
2010. okt. 25. 12:44
 17/21 anonim ***** válasza:

Sztem az elején az X-faktornak olyan nagy feneket kerítettek, folyton csak ajnározták h milyen jó, h Magyarországra látogatott stb.. és mindenki nagyon jónak képzelte el, pont ezért nagy a csalódás, mert senki sem ilyen re számított. sokkal inkább jobbra

én személy szerint sem

az az igazság h lehet h senki sem ért velem egyet, de sztem minden szombaton ugyan olyan

vis mindig megnézem, és jó meg minden

de én például nem tudnám elmondani h eddig melyik tetszett a legjobban mert nekem ugyanolyan mindegyik rész, a Megasztárral ellentétben ami most nagyon tetszett

persze gondolom az x-faktorban is most lesznek majd a legjobb adások, nem tudom de eddig a Megasztár tetszik jobban

de nem akarom leszólni az x-faktort, mert még nem tudni mit tartogat, és az különösen jó h párbajozhatnak

2010. nov. 20. 12:54
 18/21 anonim ***** válasza:

Ez így van:)

Szint már nézni is CIKI!!!

Ezért inkább megasztár!

2010. nov. 20. 16:15
 19/21 A kérdező kommentje:
Nekem is jobban tetszik a Megasztár. Persze ízlések és pofonok .
2010. nov. 20. 17:26
 20/21 anonim ***** válasza:
X FAKTOR SZERINTEM NAGYON JO...AHOGY MONDOD KEDVES KERDEZO...IZLESEK ES POFONOK!!!
2010. nov. 21. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!