Direct one vélemények?
A szemem nem UHD vagy milyen felbontású. Okos tévén nézem, néha műholdon.
Nagyon ritka az üzemzavar stb. Ha az internetes sávszélesség megvan, nem akadozik. Nálam rendben.
A csatornakiosztás meg olyan, amilyen.
Napokban mondtam le több év használat után az online tv-jüket. Alapvetően nem volt gond a szolgáltatással, viszont drágult. Konkrétan 20 percig győzködött az ügyintéző telefonon, hogy maradjak náluk…. a végére már rendesen felhúztam magam, nem akarta tudomásul venni, hogy le akarom mondani. Majd mikor nagynehezen elfogadta, mert már úgy szóltam, bejelentette, hogy 8 napom van visszaküldeni a szerződéskötéskor kapott kártyát, különben kiszámlázzák a kártyadíjat. Csak pislogtam, az a kártya konkrétan semmihez nem kellett soha, még csak regisztrációhoz sem…
Átmegyek a sweet.tv-hez. Nincs hűségidő, pár száz forint különbség mellett több náluk a csatorna, van tesztidőszak, szerintem jobban megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!