Milyen streaming szolgáltatót használtok?
Nekem HBO MAX van, 33%-os kedvezménnyel jelenleg 1590 Ft. Bár rebesgetik, hogy MAX lesz helyette, kíváncsi leszek, mennyibe kerül majd, ha a 33% kedvezmény megmarad, és nem lesznek mohók, akkor előfizető maradok.
Ez mellet használom a Sweet TV-t, ez részben streaming szolgáltató. Meghatározott TV csatornák műsorsa 7 napig visszanézhető, ez egy elég erős érv mellettük (bevallom őszintén, ezért fizetek elő a szolgáltatásra). Ez mellet elérhetőek ingyenes filmek azok számára, akik valamilyen TV csomagra elő fizetnek (ez már ténylegesen streaming), továbbá egyszeri díjas kölcsönözhető tartalmak.
Régebben volt Disney+, de megemelték az árát, mivel már nem sokat néztem (ami pedig érdekelt, azt láttam), így nem érte meg a számomra megtartani, ezért lemondtam.
A SkyShowTime-on az ismétlődő 50% kedvezmény nem volt elég csábító, hogy megtartsam, az havi 1000 Ft-ot nem ért meg a számomra, egy hónapig voltam előfizető náluk.
Semelyiket és egyre inkabb úgy érzem hogy a torrentnek egyre nagyobb lesz a létjogosultsága, mert a streamingszolgáltatík úgy tűnik hogy nem fogják birni hardwarerrel. Számos olyan tartalom van amit meg sem találsz ezerf egyiken sem, igy csak a torrent marad. Szerintem eljön az idő amikor meg a stremaingszolgáltarók is a torrentes terjesztesre állnak majd át.
Pár éve egyik ismerősöm olyannklienst használt ami a torrentet játszotta le valos időben, mindig az aktuális szeletet szedte le valahonnan. Biztos megvan meg meg sok ilyen van, csak érdekességkeppen írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!