Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek a Sas...

Mi a véleményetek a Sas kabaréról?

Figyelt kérdés
csak én nem éreztem viccesnek

jan. 17. 14:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
46%
De jó, már az "S" betűnél tartunk. Legalábbis remélem hogy abc sorrendbe mész. :)
jan. 17. 15:04
 2/13 anonim ***** válasza:
89%

Az aktuálpolitikát kell hozzá ismerni, és mivel több évtizedet fog át az ilyen munkássága, azt a korszakot is ismerni kell, amiben elhangzik. Ha csinálnak egy kabarét valamilyen akkori eseményre vagy nevekre reagálva, az ott és akkor ütni tud, de 5-10 év múlva vagy még később már lehet a nevek is kikoptak a tudatból akikről szólt, nincs hozzá élénk emléked.

Ezen túl a humor is mindenkinek mást jelent, rá erősen jellemző a generációs élmények beültetése a sztorikba. Ha a közönség bőven az 50-60+ évesekből áll, nyilván úgy tud kedvezni nekik, ha a saját élményeikre is reflektál, átköti. Neked az 20-30 évesen egy teljesen más világ, bármilyen átélt emlék nélkül. Még ha érted is mit jelent pl. ételjeggyel vagy hiánygazdasággal, a tsz-világgal viccelődni, nincs meg az élménye, hogy azt milyen volt megélni és azonosulni vele.

jan. 17. 15:08
 3/13 A kérdező kommentje:
1-es mirőp beszélsz??
jan. 17. 15:12
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
#3 nem tudom mi az a mirőp, így válaszolni sem tudok.
jan. 17. 15:13
 5/13 A kérdező kommentje:
Sokan mondják,hogy egy hulladék volt,meg ,hogy Sas József (Isten nyugosztalja) egy ripacs volt. Én volt hogy értettem azokat a szavakat,amelyeket 2-es Te is mondtál de nem tudtam rajta nevetni. Olyan gagyinak,erőletettetnek gondoltam. Ugyanakkor amit leírtál az rendkívül objektív.
jan. 17. 15:14
 6/13 A kérdező kommentje:
*miről bocsánat a hibáért!
jan. 17. 15:15
 7/13 anonim ***** válasza:
87%
Én egy percnél tovább nem bírtam nézni. Számomra egyáltalán nem volt poénos.
jan. 17. 15:21
 8/13 A kérdező kommentje:
Meh tudod fogalmazni miért nem?
jan. 17. 15:23
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartottam viccesnek, inkább volt erőltetett nekem, meg igen, ripacskodás. Külön gáz volt, mikor a közönséget mutatták, hogy azokon a gagyi poénokon taknya nyála egybefolyik a papáknak... Gagyi volt.

#15:21

jan. 17. 15:55
 10/13 anonim ***** válasza:
91%
Nyugdíjasoknak szólt,azok értették.
jan. 17. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!